“Najmodrejši” – VETERANI NK ROLTEK DOB 2018/2019

Veteranska liga MNZ Ljubljana

Medobčinska nogometna zveza Ljubljana

E-POVEZAVA:   Razpored, rezultati, lestvica

NAJMODREJŠI” IZ DOBA- PRVAKI VETERANSKE LIGE 2017!

Pa jo imamo! Lovoriko, seveda!
Veterani NK Roltek DOB, ki so letošnjo sezono po rednem ligaškem delu končali na vrhu veteranske lige, so na zaključnem FINALU NAJBOLJŠE ČETVERICE- FINAL 4, ki je letos potekal v Radomljah, OSVOJILI SVOJ PRVI NASLOV PRVAKA VETERANSKE LIGE!

V polfinalnem obračunu so se Dobljani pomerili z sosedi “Mlinarji” iz NK Radomlje. 
O finalistu so odločali streli z bele točke, saj se je “VasClassico” po rednem delu končal z 2:2. V ” nogometni loteriji” so bili uspešnejši Dobljani, ki so “večne rivale” le ugnali in se uvrstili v veliki finale.

Za Dobljane sta v rednem delu tekme zadela Repnik Miro in Smolnikar Simon.
V drugem polfinalu so veterani NK Črnuče ugnali NK Termit Moravče z 1:0.
Sledil je veliki finale, v katerem so za svojo prvo lovoriko “Najmodrejši “iz Doba z 1:0 ugnali NK Črnuče. V polno je za zmago Dobljanov zadel Gasior Matjaž.

Za Veterane iz Doba je to prvi naslov prvaka. Pot do naslova je bila sicer dolga in naporna, saj je liga izredno močna in kakovostna, zagotovo pa so k naslovu pripomogle letošnje priprave na slovenski Obali. V prejšnji sezoni so Dobljani postali podprvaki, no letos so svoje odlično delo kronali s prestižno lovoriko.

“Ekipa je fantastična, vzdušje v njej je izredno pozitivno in  je na najvišji možni ravni. imamo neuničljivo voljo in veselje do nogometa, vsako leto smo boljši, no ja, letos pa ..najboljši!!!”,  z nasmehom na koncu doda selektor prvakov iz Doba, Jani Jeraj.
___________________________________________
EKIPA PRVAKOV VETERANSKE LIGE 2016/2017
Ogorevc Gašper-Kobra (vratar), Smolnikar Simon, Brzovič Rok, Romih Damijan, Kos Robert, Urban Kavcic-Jaro, Us Roman, Smolnikar Marijan, Gasior Matjaž, Grošelj Peter, Kunstelj Matjaž-Combi, EL-Enes, Repnik Miro, Erik Simonič Erik, Jug Srečko, Vale Matej, Papič Borut, Cerar Matjaž-Ceki, Cerar Simon, Avbelj Matjaž in selektor Jeraj Jani.

____________________________________________

Čestitke Veteranom iz Doba za izjemne nogometne predstave in zasluženo osvojeno lovoriko.

Veteranska liga MNZ Ljubljana

Medobčinska nogometna zveza Ljubljana

E-POVEZAVA:   Razpored, rezultati, lestvica