‼️OBVESTILO ZA JAVNOST- PREKINITEV VSEH AKTIVNOSTI VSEH SELEKCIJ ŠD DOB, NK ROLTEK DOB IN NŠ DOB DOMŽALE ‼️

UPRAVA  ŠD DOB IN NK ROLTEK DOB JE NA SVOJI KORESPONDENČNI SEJI SPREJELA SKLEP, DA SE Z DANAŠNJIM DNEM DO 31.3.2020  IZ PREVENTIVNIH RAZLOGOV PREKINJAJO VSE AKTIVNOSTI  VSEH SELEKCIJ ŠD DOB.

Uprava kluba je sklep sprejela  v smislu ODGOVORNOSTI in ZDRAVSTVENE PREVENTIVE.
Po do sedaj znanih podatkih ni okužen nihče iz med trenerjev NK Roltek Dob, otrok ali staršev/skrbnikov!
O nadaljevanju aktivnosti  bodo selekcije obvestili trenerji!!
OSTANITE ZDRAVI‼️?

Gregor Horvatič,
ŠD DOB/NK ROLTEK DOB

____________________________________________
‼️SPOROČILO NZS!‼️
Nogometna zveza Slovenije z današnjim dnem prekinja vsa tekmovanja pod svojim okriljem, potem ko je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) včeraj razglasila pandemijo koronavirusa, širom Slovenije pa se s ponedeljkom zapirajo tudi vse izobraževalne ustanove.

NZS je ocenila, da je morebitno tveganje okužbe previsoko, da bi se nogometna tekmovanja  nadaljevala, zato je z današnjim dnem prekinila vsa tekmovanja pod svojim okriljem NZS, poleg tega NZS priporoča tudi prekinitev vseh treningov za vse mlajše in mladinske selekcije.

Ukrep za zdaj velja do konca marca, delovanje NZS na ostalih področjih pa bo med tem časom potekalo nemoteno, vendar v skladu s priporočili in odredbami države. Ker se razmere hitro spreminjajo, bomo še naprej pozorno spremljali situacijo in v skladu s tem sprejemali nadaljnje ukrepe.
Lep pozdrav,

Renata Podviz Čeferin
Vodja tekmovalno-licenčnega sektorja NZS
___________________________________________