u17 in u19 : POPOLN USPEH NAŠIH KADETOV IN MLADINCEV-KER IMAJO ?!

Z DVOJNO ZMAGO NAD ARNE TABOR 69 IN POPOLNIM IZKUPIČKOM 6.TOČK SO NAŠI KADETI IN MLADINCI NA SKUPNI LESTVICI SKOČILI NA 3.MESTO!
#KADETI IZ DOBA OKREPILI SVOJ STROKOVNI ŠTAB -V VLOGI POMOČNIKA TRENERJA NEDA MILETIČA SE JE ODLIČNO ZNAŠEL NAŠ NEKDANJI  NOGOMETAŠ DENIS MEŠANOVIČ!
Minula sreda in 4.krog 2.SKL ter 2.SML-zahod sta bila srečna trenutka za veselje naših kadetov in mladincev NK Roltek DOB, ki so v Športnem parku Dob pri Domžalah gostili vrstnike iz NK ARNE TABOR 69, saj so le-te ugnali v obeh tekmah.
Kadeti so se namreč po zadnjem sodnikovem pisku na tekmi veselili “minimalne” zmage z 1:0, gol za Dobljane pa je že v 8.minuti tekme gostom zabil Alex Čosič.
Ima pa trener kadetov Nedo Miletič odslej tudi “sladke skrbi”, saj mu po novem pri vodenju kadetske selekcije #u17 NK Roltek DOB pomaga njegov pomočnik trenerja Denis Mešanovič, bivši nogometaš naše članske ekipe NK Roltek Dob in (še vedno) trener u10 MNŠ NK ROLTEK DOB. Kot nogometaš je še vedno zelo aktiven, trenutno pri NK Ihan.
 Denis Mešanovič, novi pomočnik trenerja Neda Miletiča pri kadetih u17 NK Roltek Dob
Prav tako pa so se na koncu zmage veselili naši mladinci in njihov trener Bojan Komatovič, saj so goste z ljubljanskega Broda(oz. ljubljanskih Vižmarij) ugnali z 2:1.
Pri Dobljanih se je med strelce v 60.minuti vpisal Klemen Justin, pri gostih pa v 38.minuti Ivan Karajashov ter v 56.minuti tekme z avtogolom “nesrečni” Nejc Popovič Kajzler.
 
Čestitke kadetom in mladincem iz Doba ter obema strokovnima štaboma za popoln izkupiček in sunkovit skok na lestvici!
Bravo “Modri” iz Doba, ponosni smo na vas!
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!
 
4.krog #2SKL-zahod
NK ROLTEK DOB : NK ARNE TABOR 69 1:0(1:0)FT
Alex Čosič(8′)
4.krog #2SML-zahod
NK ROLTEK DOB : NK NK ARNE TABOR 69 2:1(0:1)FT
Klemen Justin(60′) ; Ivan Karajashov(38′), Nejc Popovič Krajzler (56′-ag),
 
Kadeti in mladinci NK Roltek DOB, ki jih vodita trenerja Nedo Miletič(u17) in Bojan Komatovič(u19), po štirih(4) odigranih krogih na skupni lestvici u17 in u19 2.SKL in 2.SKL-zahod, zasedajo trenutno 3.mesto, na svojem nogometnem računu pa imajo 13.točk.
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!?
?G.H.Press NK Roltek Dob
 
Trojane, gostišče s tradicijo Trojane Donuts Roltek
NLB – Nova Ljubljanska banka #nlbpodpira #športmladih
#2SKL #2SML Nogometna zveza Slovenije