u17 in u19 : POPOLN USPEH NA┼áIH KADETOV IN MLADINCEV-KER IMAJO ­čĺÖ!

Z DVOJNO ZMAGO NAD ARNE TABOR 69 IN POPOLNIM IZKUPIČKOM 6.TOČK SO NAŠI KADETI IN MLADINCI NA SKUPNI LESTVICI SKOČILI NA 3.MESTO!
#KADETI IZ DOBA OKREPILI SVOJ STROKOVNI ŠTAB -V VLOGI POMOČNIKA TRENERJA NEDA MILETIČA SE JE ODLIČNO ZNAŠEL NAŠ NEKDANJI  NOGOMETAŠ DENIS MEŠANOVIČ!
Minula sreda in 4.krog 2.SKL ter 2.SML-zahod sta bila sre─Źna trenutka za veselje na┼íih kadetov in mladincev NK Roltek DOB, ki so v ┼áportnem parku Dob pri Dom┼żalah gostili vrstnike iz NK ARNE TABOR 69, saj so le-te ugnali v obeh tekmah.
Kadeti so se namre─Ź po zadnjem sodnikovem pisku na tekmi veselili “minimalne” zmage z 1:0, gol za Dobljane pa je ┼że v 8.minuti tekme gostom zabil Alex ─îosi─Ź.
Ima pa trener kadetov Nedo Mileti─Ź┬áodslej tudi “sladke skrbi”, saj mu po novem pri vodenju kadetske selekcije #u17 NK Roltek DOB pomaga njegov pomo─Źnik trenerja Denis Me┼íanovi─Ź, biv┼íi nogometa┼í na┼íe ─Źlanske ekipe NK Roltek Dob in (┼íe vedno) trener u10 MN┼á NK ROLTEK DOB.┬áKot nogometa┼í je ┼íe vedno zelo aktiven, trenutno pri NK Ihan.
┬áDenis Me┼íanovi─Ź, novi pomo─Źnik trenerja Neda Mileti─Źa pri kadetih u17 NK Roltek Dob
Prav tako pa so se na koncu zmage veselili na┼íi mladinci in njihov trener Bojan Komatovi─Ź, saj so goste z ljubljanskega Broda(oz. ljubljanskih Vi┼żmarij) ugnali z 2:1.
Pri Dobljanih se je med strelce v 60.minuti vpisal Klemen Justin, pri gostih pa v 38.minuti Ivan Karajashov ter v 56.minuti tekme z avtogolom “nesre─Źni” Nejc Popovi─Ź Kajzler.
 
─îestitke kadetom in mladincem iz Doba ter obema strokovnima ┼ítaboma za popoln izkupi─Źek in sunkovit skok na lestvici!
Bravo “Modri” iz Doba, ponosni smo na vas!
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!
 
4.krog #2SKL-zahod
NK ROLTEK DOB : NK ARNE TABOR 69 1:0(1:0)FT
Alex ─îosi─Ź(8′)
4.krog #2SML-zahod
NK ROLTEK DOB : NK NK ARNE TABOR 69 2:1(0:1)FT
Klemen Justin(60′) ; Ivan Karajashov(38′), Nejc Popovi─Ź Krajzler (56′-ag),
 
Kadeti in mladinci NK Roltek DOB, ki jih vodita trenerja Nedo Mileti─Ź(u17) in Bojan Komatovi─Ź(u19), po ┼ítirih(4) odigranih krogih na skupni lestvici u17 in u19 2.SKL in 2.SKL-zahod, zasedajo trenutno 3.mesto, na svojem nogometnem ra─Źunu pa imajo 13.to─Źk.
#VsiZa┼áAMPIONEizDoba!­čĺÖ
­čôŞG.H.Press NK Roltek Dob
 
Trojane, gosti┼í─Źe s tradicijo Trojane Donuts Roltek
NLB – Nova Ljubljanska banka #nlbpodpira #┼íportmladih
#2SKL #2SML Nogometna zveza Slovenije