10.KROG 2.SNL: REMI 1:1 IN DELITEV TOČK V ROGAŠKI SLATINI

10.krog 2.SNL: REMI 1:1 IN DELITEV TOČK V ROGAŠKI SLATINI!

Naša članska ekipa NK Roltek Dob, ki jo vodi trener Nenad Toševski, je v 10.krogu gostovala v Športnem centru Rogaška Slatina pri tamkajšnji ekipi NK Rogaška in z njo remizirala 1:1.

Slatinčani so v 1.polčasu  povedli prvi in sicer v 14. minuti tekme, ko je v polno zadel Neskič Alen. Dobljani so v 1.polčasu resneje ogrozili vrata gostiteljev dvakrat in sicer na začetku tekme, ko se je “iz oči v oči” srečal z domačim vratarjem naš napadalec Gaber Petric in tik pred koncem polčasa, ko je s prostim  strelom dobro meril kapetan “Modrih” Kunstelj Klemen, a je domači vratar Andraž Kobiljšek strel ubranil.

V 2.polčasu so večini nogometašev domače ekipe praktično pošle moči, ostalo jim jo je le še za nekaj proti-napadov. Dobljani so bili kondicijsko močnejši in so z stopnjevanjem pritiska na vrata domačih uspeli izid v 83.minuti tekme izenačiti na 1:1, ko je v polno zadel Guček Luka. Dobljani so si z izjemnimi prodori Matica Mlakarja sicer priigrali številne priložnosti za morebitno zmago, a je žal ostalo le pri priložnostih in zadovoljiti so se morali z        “le” točko.

Čestitke obema ekipama za srčno borbo na nogometni zelenici in osvojeni točki.

Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba !

_____________________________________

10.KROG II.SNL:

                     
NK ROGAŠKA : NK ROLTEK DOB 1:1(1:0)FT
Neskič Alen(14′) ; Guček Luka(83′)

Sodniki: Bukovec Miran (glavni sodnik), Topolnik Gorazd (1. pomoč), Kranjc Tomaž (2. pomoč)
Delegat: Grabar Boris
Št. gledalcev:

Kraj tekme:

180

Rogaška Slatina, Športni center Rogaška Slatina

 

Čestitke “Modrim” za točko!
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!