Veterani NK Dob: USPEŠEN ZAKLJUČEK SEZONE TUDI ZA NAŠE “NAJMODREJŠE” NOGOMETAŠE!

Zadnje dejanje letošnje veteranske nogometne sezone je bila seveda podrobna analiza 14-odigranih krogov v Veteranski ligi Domžale-Kamnik, #Veterani NK Roltek DOB pa so jo zaključili na 7.mestu.
Ligo so sicer osvojili “Mlinarji” iz NK Radomlje.


Na zaključku so naši “Najmodrejši” sprejeli pomembne načrte tudi za naslednjo sezono, v njej bodo nastopili z izjemnimi okrepitvami.
A o tem kdaj drugič, saj je pred njimi zaslužen oddih ter nabiranje novih moči, po dopustu-v avgustu, pa so na sporedu poletne priprave v tujini, po zadnjih informacijah, ki jih je podal nekdanji selektor veteranske ekipe, Jani Jeraj, za dober teden dni odhajajo na otok Brač nato pa še nekaj dnevne višinske priprave v St. Gotardu(ne beri Švica).

Uredništvo Press NK Roltek Dob pa seveda ni pozabilo na spremembo na “vročem selektorskem stolčku” naše “Najmodrejše” ekipe. Le-tega je seveda z veliko mero odgovornosti in strokovnosti zasedel Robert Kos, sicer že vrsto let član veteranske ekipe Doba. Selektorju Robertu želimo uspešno delo tudi v novi ⚽ sezoni.
Čestitke “Najmodrejšim” za še eno uspešno sezono, zmagovalcem iz Radomelj pa za osvojeno ligo!

Zahvala in pohvala tudi NK Ihan za odlično vodenje lige skozi vso sezono. Rezultate ostale informacije o tekmah si lahko ogledate na spletni strani www.nkihan.si/veteranska-liga/

Vsi za Veterane iz Doba!
#VsiZaŠampioneizDoba!