Zaključek Sezone: SKLEPNO DEJANJE NOGOMETNE ŠOLE “MODRI” IZ DOBA OPRAVILI Z ODLIKO!

Naši mladi nogometni upi selekcij U10, U11, U12, U13, U15, U17(Kadeti) in U19(Mladinci) MNŠ NK Roltek DOB so, zdaj že minulo sezono 2021/2022, zaključili na najboljši možen način in sicer z nogometnim “piknikom”, na katerem so se ob prijetnem druženju zabavali skupaj s svojimi starši ter trenerji, zaključka pa se je udeležila tudi uprava kluba, na čelu s predsednikom ŠD Dob, Bojanom Gasiorjem in direktorjem kluba NK Roltek Dob ter vodjem MNŠ NK Roltek Dob, Marjanom Cerarjem.
Za slastno okrepčilo sta ves čas skrbela žar mojstra Tomi in Mujo, zato hvala obema staršema za celodnevni trud, prav tako pa hvala še Mojci, Maji, Sandri in Marjanu ter preostalim staršem naših nogonetašem in trenerski štabom vseh naših ⚽ selekcij za odlično organizacijo dogodka.
Zahvala in pohvala je tudi na mestu za našega najvstrajnejšega, 7/24 ????didžeja MR.B-ja, ki je odlično poskrbel za dobro glasbo in karaoke.?
Na koncu pa še zahvala sponzorjem za podporo vsem ekipam skozi vso sezono, predvsem Trojane, gostišče s tradicijo, Roltek , Občina Domžale in KS Dob pri Domžalah, kakor tudi vsem članom in članicam Športnega, društva Dob.

Vsem želimo lepe počitnice, se vidimo kmalu!

Vsi za Šampione iz Doba!

??GH, Press NK Dob