16.krog 2. SNL: DOBLJANI PO ZAOSTANKU DOMA S TRIGLAVOM DO REMIJA IN TOČKE!

Dobljani so v 16.krogu 2.SNL doma gostili “Orle” iz Kranja in si z njimi “razdelili točke”, končni rezultat pa je bil 3 : 3.
Gorenjci so bili bolj podjetni in so si v 1.polčasi priigrali na videz neulovljivo rezultatsko prednost, saj so kar trikrat zatresli mrežo “Modrih” iz Doba.
Pravzaprav se je vse skupaj zgodilo v “slabih 8 minutah domače ekipe” in sicer je prvi za to poskrbel kar nekdanji član “Modrih”, Žan Kumer, ki je v 34.minuti uspešno realiziral dosojeno najstrožjo kazen, nato pa se je z “dvojčkom” vpisal med strelce še Matic Kopač, ki je v polno zadel v 37 in 42.minuti tekme ter postavil rezultat polčasa 0 : 3.
V nadaljevanju srečanja pa je sledil preporod domače ekipe, ki so kljub zahtevnemu nasprotniku pokazali in dokazali, da niso “le po naključju”  tik pod vrhom prvenstvene lestvice 2.SNL.
Za znižanje in priključek k Triglavu je prav tako z “dvojčkom” v mreži Triglava poskrbel Dino Zenkovič, ki je najprej zadel v polno v 51.minuti, nato pa še v 57.minuti tekme ter znižal zaostanek na   2 : 3, kar pa seveda ni zaustavilo Dobljanov in so stopnjevali pritisk na vrata gostov, odlično nogometno predstavo pa “kronali” z golom za izenačenje na 3 : 3, med strelce pa se je vpisal v 76.minuti tekme Simon Gregorin.
Dobljani so z remijem vknjižili 35.točko, za vodilnimi sosedi “Mlinarji” iz Radomelj pa zaostajajo za 6.točk.
Čestitke za srčno borbo in dobro nogometno predstavo!
16.krog 2. SNL: 
NK Roltek DOB : NK Triglav Kranj 3 : 3 (0 : 3)
⚽⚽Zenkovič (51′, 57′), ⚽Gregorin (76′)  ;   ⚽Kumer (34′-11m),  ⚽⚽Kopač (37′, 42′)
Sodniki: Matkovič Aleksandar (glavni sodnik)

Šumer Žiga (1. pomočnik)

Burjan Aleksander (2. pomočnik)

Delegat NZS: Bole Stojan