2.SNL: DELITEV TOČK V ŠPORTNEM PARKU DOB, NK ROLTEK DOB: NK BELTINCI 2:2

V 3.krogu 2.SNL, so Dobljani doma gostili NK Beltince, ki v svoji “krstni” sezoni v 2.SNL kažejo zanimive nogometne predstave. Za trdožive Prekmurce je bilo to sicer  prvo gostovanje v Športnem parku Dob pri Domžalah nasploh.          Tekma se ni pričela po željah domačih, saj so si gostje priigrali dve priložnosti na tekmi že takoj na začetku, a je bil na mestu domači vratar Matic Čretnik.                                                                                                                                                Dobljani so se nato zbrali in obrnili tekmo v svoj prit ter že v 11.minuti povedli, ko je za vodstvo z 1:0 v polno zadel Matic Mlakar. Dobrih 10.minut kasneje, natančneje v 22.minuti 1.počasa, so Dobljani podvojili vodstvo, go za “Modre” pa je dosegel Gaber Petric.                                                                                                                                                                        V 2.polčasu  Dobljanom igra ni več stekla tako dobro, saj so se posvetili predvsem obrambnim nalogam in gostje so to kaznovali z doseženim golom v 86.minuti tekme. Za to je poskrbel Žiga Šumak.

Ko je že kazalo na 2.zmago Dobljanov v novi sezoni, so le-ti, tik pred končnim sodnikovim piskom, v kazenskem prostoru storili napako in sodnik srečanja Nejc Kajtazovič je brez oklevanja pokazal na belo točk. Strel z 11-m je v 95.minuti zanesljivo izvedel Jernej Trstenjak in postavil končni rezultat  tekme 2:2.

Čestitke za točko in nadaljevanje niza neporaženosti!

Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba!

3.krog #2SNL:
NK ROLTEK DOB : ND BELTINCI 2:2(2:0)FT
Matic Mlakar(11′), Gaber Petric(22′) ; Šumak Žiga(86′), Trstenjak Jernej(95′-11m)

Sodniki: Kajtazović Nejc (glavni sodnik), Brezar Davor (1. pomoč), Jamnik Jure (2. pomoč)
Delegat: Kogej Milan
Št. gledalcev: 200

 

V sredo, 22.8.2018 ob 17.30 uri, čaka naše nogometaše nova naloga in sicer tekmovanje v pred-krogu za Pokal Mnz Ljubljana, v katerem se bodo doma pomerili z NK SVOBODA KISOVEC.

22.08.18 ob 17.30
NK Roltek Dob : NK Svoboda Kisovec
 Sodniki: Jazbec Žan(Glavni sodnik), Garmut Gašper(1.pomočnik), Bukovec Janko(2.pomočnik)

 

 

#VsiZaŠAMPIONEizDoba!