2.SNL: DOBLJANI DOMA ODDALI VSE 3 TOČKE AJDOVCEM – NK ROLTEK DOB : ND PRIMORJE 0 : 1!

Če se je v predhodnih dveh srečanjih “Modrim” iz Doba nasmehnilo ob zmagama  z golom razlike nad “rdeče-črnimi”, so se tokrat prvič zmage razveselili nogometaši ND Primorje Ajdovščina, saj so z golom Sebastiana Lesjaka v 53.minuti tekme povedli z 0 : 1 ter rezultatsko prednost obdržali do zadnjega sodnikovega piska.
Izgubo vseh treh točk zavoljo premalo odločne igre Dobljanov v napadu ne bomo iskali pri sodniški trojki, pa čeprav se je ta večino igralnega časa ukvarjala z barvo trenažnih markirk rezervistov obeh ekip, ki so se ogrevali ob igrišču, pri tem pa pozabila na igro v polju ter se konkretno “razmahala” s kartoni, Dobljanom je namreč glavni sodnik pokazal kar 7 rumenih kartonov, gostom pa 3, s čimer so bili zagotovo bolj zadovoljni gostje. Sončna nedelja z obilico vetra tokrat ni bila dan “Modrih”, gostje so svojo priložnost izkoristili, Dobljani pač ne, se je pa vratar Dobljanov, Matic Čretnik izkazal s svojimi odličnimi obrambami.
Poraz je poraz, glave gor in gremo naprej.
Prihodnjo nedeljo ob 15.uri Dobljani gostujejo in sicer pri NK Rudar Velenje.
Tekmo si boste, v kolikor vas pot ne zanese na Stadion ob jezeru v Velenje, lahko ogledali tudi v živo na www.nzsi.si (Stream)

#VsiZaŠampioneizDoba!