2.SNL: DOBLJANI JUTRI ODHAJAJO NA PRIMORSKO – NA SPOREDU JE 17.KROG II.SNL IN DVOBOJ Z NK JADRAN DEKANI!

Naša članska ekipa NK Roltek Dob se bo jutri ob 14.uri v Športnem parku Dekani pomerila z ekipo NK Dekani Jadran.

 Foto: G.H., Press NK Roltek Dob
Ekipi sta so doslej srečali petkrat in jutrišnji gostitelji so bili proti našim nogometašem doslej uspešni le enkrat, če za uspeh seveda štejemo “le” zmago.
Pa še ta ima “dolgo brado”, saj je bilo do “davnega” leta 2017, ko so Dekanci v 5.krogu slavili 3:2, pri Dobljanih pa se je obakrat med strelce vpisal naš sedaj že nekaj časa bivši nogometaš Jernej Leskovar, ki je oba gola dosegel z 11-m.
Da je bilo to že “davno”, seveda lahko napišemo, kar čas v nogometu zavoljo številnih tekem in ostalih dogodkov teče “nadsvetlobno”.
V preostalih medsebojnih srečanjih so dvakrat slavili zmago Dobljani, dvakrat pa sta se ekipi razšli brez zmagovalca, obakrat z rezultatom 3:3.
Tako je bilo tudi v 2.krogu letošnje sezone, v katerem je torej padlo kar 6 golov, zato jutri lahko pričakujemo trd boj za vsako žogo in zanimivo srečanje, saj sta ekipi relativno izenačeni. Primorci namreč za Dobljani zaostajajo le 2 točki in so na 10.mestu #2SNL, res pa je, da imajo naši nogometaši, ki zasedajo trenutno 9.mesto, odigrano tekmo manj. Prav tako pa sta obe ekipi v solidni formi, saj sta v minulih petih(5) krogih le enkrat izgubili, v preteklem krogu pa obe tudi zmagali z “minimalnih” 1:0, Dobljani so namreč doma ugnali NK Fužinar, Dekanci pa v gosteh NK Drava Dakinda Ptuj.
Gremo Dobljani v Dekane, gremo po novo zmago in nove 3 točke!
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!
_______________________________________

17.krog II. SNL:
NK JADRAN DEKANI : NK ROLTEK DOB
Sodniki: Šmajc David (glavni sodnik)
Kalan Miha (1. pomočnik)
Habuš Žan (2. pomočnik)
Delegat #NZS: Pokovec Vinko
_______________________________________

Trojane, gostišče s tradicijo Roltek NLB – Nova Ljubljanska banka
#NLBpodpira #športmladih
Domžalec Miha Ulčar Portal-os.si
#ČLANI 2.SNL Nogometna zveza Slovenije