2. SNL: DOBLJANI PROTI TRIGLAVU DO ZASLUŽENE TOČKE IN REMIJA 1 : 1!

Zlato pravilo v nogometu je, da nikoli ne obupaj, saj se igra do zadnjega sodnikovega piska in Dobljani so se tega držali ter si s srčno borbo v izdihljajih tekme priigrali super priložnost, ki so jo seveda izkoristili. Pravzaprav je to storil kar sam Jošt Pišek, ki je z izjemnim prostim strelom v 93.minuti tekme rezultat poravnal na 1 : 1 in spravil v obup v zmago prepričane “bordo-rdeče”, le-ti so vodili od 73.minute, ko je strel z 11-m uspešno realiziral Žan Vipotnik.

Dobljani z osvojeno točko ostajajo na 9.mestu prvenstvene lestvice, a točkovne razlike med ekipami zgornjega dela lestvice so majhne, z izjemo ekip v vrhu lige, ki so oddaljene na zaenkrat “varnih” +11 točk prednosti.

V prihodnjem krogu “Modri” odhajajo na zahtevno gostovanje v Bilje, ki bo (tudi to) izredno pomembno, saj Biljenci našim nogometašem že “dihajo za ovratnik”. Gostovanja so zanimiva tudi v 2. SNL, zato vljudno vabljeni vsi naši ljubitelji in ljubiteljice nogometa ter navijači in navijačke NK Roltek DOB, da podprete naše fante tudi v Biljah.

Čestitke Dobljanom za borbo do zadnjega sodnikovega piska in osvojeno točko, Joštu Pišku pa za super gol v zaključku tekme.

#VsiZaŠampioneizDoba!

?: Lado Vavpetič

#2SNL

Nogometna zveza Slovenije