2.SNL: DOBLJANI V DANAŠNJEM 1.KROGU DOMA GOSTIJO DEKANE!

2.SNL: DOBLJANI V DANAŠNJEM 1.KROGU DOMA GOSTIJO DEKANE!

#2SNL:
DANES SE PRIČNE DRUGOLIGAŠKI PLES-“MODRI” IZ DOBA DOMA OB 17.30 GOSTIJO PRIMORCE IZ JADRAN DEKANI!

Dobljani se bodo danes ob 17.30.uri, v Špornem parku Dob pri Domžalah, pomerili z NK Dekani Jadran.
Toševski je v predsezoni kar precej »osvežil« in prevetril ekipo »Modrih« iz Doba in po njegovih besedah so se novinci odlično vklopili v moštvo, saj so poleg nesporne kvalitete in izjemnih delovnih navad pokazali še vrhunski karakter. »Na te tri segmente smo bili vsekakor pozorni pri izbiri novincev in veseli dejstvo, da se nismo zmotili.« , pove Toševski.
_________________________________________________
Prišli so: Matic Mlakar(NK Rudar Velenje), Dino Suljević(NK Triglav Kranj), Armin Pašić(Nogometni klub Bled), Denis Petrović(Nk Brinje Grosuplje – Uradna stran), Gaber Petric, Luka Guček, Andraž Žinič, Gašper Hrovat, Lovro Vrandečič, (vsi NK Domžale) in Ivica Perić(NK Zagorje).
Poleg njih pa smo k članski ekipi priključili še štiri fante iz naše mladinske ekipe: Klemen Kolar, Emir Velić, Mark Kos in Matic Funtek.
Odšli so: Gašper Repnik(Šenčur), Jernej Leskovar(Pollau, Avstrija, Denis Šmigoc(Rogaška), @Martin Cesar(Ilirija), Samo Kokalj(Šenčur), Armin Kukavica(SAK Klagenfurt/Celovec-Avstrija), Žan Kumer(Triglav), Tim Čeh Junior(UFC St.Peter, Avstrija), Kristijan Šipek(Domžale), Klemen Nemanič(Legionovia, Poljska), Nik Plavšić in Senad Jarovic(Spartak Trnava, Slovaška)
ŠE 1 KRAT HVALA ZA VSE FANTJE IN SREČNO NAPREJ!
________________________________________________
Trener Nenad Toševski s svojim pomočnikom Žan Cerar po opravljeni »osvežitvi«, ta hip ne načrtuje nobenih posegov v ekipo: »Zavedati, da je do konca prestopnega roka še ogromno časa in definitivno se bomo primerno odzvali v primeru, da bi se pojavil igralec, ki bi dodatno dvignil kvaliteto ekipe, v pripravljenosti pa moramo biti tudi v primeru morebitnega nepričakovanega odhoda.«

ŠE NEKAJ BESED O DANAŠNJEM NASPROTNIKU:
Primorci so v lanski sezoni igrali “toplo-hladno in pokazali dva povsem različna obraza, potem, saj so v prvem delu prvenstva navduševali, spomladi pa popolnoma popustili.
V Dekanih se je zgodila tudi menjava na trenerskem “stolčku”, Primorce odslej vodi Nedžad Okčić.
Podobno, kot Dobljani, so bili med prestopnim rokom zelo aktivni tudi Primorci, saj je kar nekaj igralcev zapustilo klub.
Marko Krivičić in Jurij Požrl sta tako odšla v Sežano.
NK Dekani so se okrepili z Andrejem Lukačem(NK Tabor Sežana), iz NK Izola so prišli Dejan Banović, Kevin Nardin in Adem Zyba, prav tako pa so se Dekančanom pridružili tudi Adnan Ahmetović, ki je prišel na posojo iz NK Maribor in Tadej Zonta ter Matic Savski.

Pred uvodno tekmo nove sezone pa: Glede na to, da sezono odpiramo na domačem igrišču, nas vsekakor zanima samo zmaga, se pa zavedamo , da ne bo niti najmanj lahko, kajti Dekani so bili in vedno bodo trd ter neugoden nasprotnik.

Torej, gremo Dobljani, gremo na zmago, poskrbite, da prve 3 točke v novi sezoni ostanejo doma.
In seveda, DOBRODOŠLI NOVINCI! S PONOSOM NOSITE DRES “MODRIH” IZ DOBA!
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!

#2SNL Nogometna zveza Slovenije
Trojane, gostišče s tradicijo Roltek Slovenija Roltek HRVŠKA

 

Matic Mirtič, steber obrambe NK ROLTEK DOB

 

OKREPITVE ČLANSKE EKIPE NK ROLTEK DOB 2018/2019

 

IZ U19 NK ROLTEK DOB V ČLANE SO PRIŠLI: EMIR VELIČ, KLEMEN KOLAR, MARK KOS IN MATIC FUNTEK

 

DRES MODRIH OBLEKLI TUDI: ANDRAŽ ŽINIČ, ARMIN PAŠIČ, DENIS PETROVIČ, DINO SULJEVIČ, GABER PETRIC, GAŠPER HROVAT, IVICA PERIČ, LOVRO VRANDEČIČ, LUKA GUČEK IN MATIC MLAKAR!