2. SNL : DOBLJANI Z 2 : 0 UGNALI BREŽICE!

V 24.krogu so “Modri” iz Doba v Športnem parku Dob ugnali Brežičane, ki so se pričakovano izkazali vse prej, kot lahek nasprotnik.
Prvo resno priložnost za vodstvo so imeli gostje že v prvem polčasu, a je izjemni vratar Gašper Tratnik mrežo “Modrih” po strelu z 11-m ohranil nedotaknjeno.
Je pa na drugi strani, tik pred koncem 1.polčasa kapetan Klemen Kunstelj z odlično izvedbo “panenke” uspešno realiziral dosojeno 11-m in popeljal Dobljane v vodstvo z 1 : 0.
V 2.polčasu smo videli nadaljevanje trde igre in sodnik srečanja je imel veliko dela, a videli smo tudi nov gol v mreži gostov, le-tega jim je v 49.minuti gostom z lepim strelom zabil Jošt Pišek in povišal vodstvo “Modrih” na 2 : 0.
Do konca tekmo smo lahko videli še nekaj priložnosti, a je ostalo le pri le-teh in Dobljani s(m)o se ob zadnjem sodnikovem pisku veselili novih 3 točk na prvenstveni lestvici 2.SNL.

Čestitke “Modrim” za zasluženo zmago, kapetanu “Kunstiju” za super “panenko” in našemu odlično razpoloženemu golmanu “Trati” za “clean sheet” in obranjen “penal”.

#VsiZaŠampioneizDoba!

#2SNL Nogometna zveza Slovenije