2.SNL: DOBLJANI ZA “UVOD V SPOMLAD” DANES OB 14.URI DOMA GOSTIJO RAVENSKI FUŽINAR!

Čeprav se jesen zelo počasi preveša v zimo in bo do prave spomladi preteklo še kar nekaj vode, je danes na sporedu uvodni spomladanski krog 2.SNL, saj so drugoligaši že vstopili v drugi del prvenstva, v 16.krogu pa bodo “Modri” iz Doba danes ob 14.uri v Športnem parku Dob pri Domžalah gostili  NK Fužinar Ravne na Koroskem.

___________________________________
16.KROG II.SNL:
NK ROLTEK DOB : NK FUŽINAR RAVNE
Sodniki: Bubek Alen (glavni sodnik)
Gornik Nejc (1. pomočnik)
Jug Tadej (2. pomočnik)
Delegat #NZS:Mitrovič Milan
__________________________________Pred Dobljani je zelo zahtevna naloga in neugoden nasprotnik, s katerim so se letos že pomerili a na žalost Korošcem morali priznati premoč, saj so jih le ti v Ravnah ugnali z 2:1. Fužinarju gre letos kar precej ali skoraj vse po načrtih, saj trenutno zaseda solidno 6.mesto na prvenstveni lestvici #2SNL, na nogometnem računu pa ima 27.točk. V minulih petih(5) krogih Korošci sploh niso občutili grenkobe poraza, še več, le 1 krat so remizirali. Zadnji poraz je tako “star” že več, kot mesec dni, je pa to tudi edini poraz letošnje jeseni, ko so 21.septembra letos doma z 0:1 klonili proti ND Gorica. Pravzaprav je bil njihov najslabši mesec letošnji avgust, ko so bili poraženi kar 3 krat zapored in sicer so jih ugnali          NK Krško(2:4), NK ROGAŠKA(2:1) in NK Radomlje(0:2). To pa je tudi vse od njihovih porazov letos.
Na dvoboje s Fužinarjem pa tudi Dobljani nimajo lepih spominov, saj so doslej v
petih(5) medsebojnih srečanjih slavili zmago le 1 krat, le ta pa ima že “dolgo brado”, saj je bilo to v 12.krogu sezone 2017/2018, ko so “Modri” iz Doba v Ravnah na Koroškem slavili z 1:2, med strelce pri Dobljanih pa sta se v nasploh prvem dvoboju NK Roltek Dob in NK Fužinar vpisala Senad Jarovic in Jernej Leskovar, obeh seveda ni več v ekipi “Modrih” iz Doba.
Preostala 4 medsebojna srečanja je z minimalno razliko enega(1) gola dobil NK Fužinar( 3:4, 0:1, 2:1, 2:1).
Dobljani imajo torej s Fužinarjem precej “za poračunati”, če že ne za nazaj, pa vsaj za poraz v 1.krogu letošnje sezone v Ravnah na Koroškem.
Gremo Dobljani, gremo na zmago!
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!

??G.H., Press NK Roltek Dob
#2SNL Nogometna zveza Slovenije Trojane, gostišče s tradicijo Roltek
NLB – Nova Ljubljanska banka #NLBpodpira #športmladih
domžalec.si Modre novice Koroška Portal-os.si Tic Ravne

 — v/na Dob Sports Park.