2.SNL: FUŽINAR Z ZMAGO 0:1 PREKINIL NIZ NEPORAŽENOSTI DOBLJANOV!

2.SNL: FUŽINAR Z ZMAGO 0:1 PREKINIL NIZ NEPORAŽENOSTI DOBLJANOV!

Nogometaši naše članske ekipe NK Roltek Dob, so v 7.krogu II.SNL doma gostili NK Fužinar Ravne in prvič v letošnji sezoni “okusili grenkobo” poraza, saj so Korošci “Modre” iz Doba ugnali z “minimalnih” 0:1.

Dobljani so imeli skozi celotno srečanje več pobude in so ves čas napadali vrata nasprotnika ter si priigrali številne priložnosti, a so žal vsi poskusi ostali le pri priložnostih. Še najbolj “bolijo tiste 100%” priložnosti, saj so se naši nogometaši kar 2 krat sami soočili z vratarjem gostov, a jih danes razpoloženega Tilna Marčiča ni uspelo premagati

Na drugi strani, pa so si gostje priigrali  priložnosti s protinapadov in le eno takšnih so v celoti tudi izkoristili in sicer v 85.minuti tekme, ko je po globinski podaji v polno zadel Žan Medved. K temu je bržkone botrovalo tudi dejstvo, da so Dobljani od 67.minute igrali z igralcem manj, saj je bil zaradi 2 rumenega kartona predčasno “pod prho poslan” Gaber Petric. 

Kljub vodstvu gostov se naši nogometaši niso predali do zadnjega sodnikovega piska, zato jim, ne glede na izgubljene točke, čestitamo za srčno borbo na današnji tekmi.

Nenad Toševski​, trener NK Roltek DOB​:
“Ni prijetno izgubiti na tak način. Ustvarili smo si kar lepo število 100 odstotnih priložnosti, a žal nismo zadeli. V nogometu je pač tako, da če ne daš-dobiš in mi smo bili na koncu kaznovani za neučinkovitost
Ekipi Fužinarja čestitam za zmago, ki so si jo priborili z srčno igro in malce sreče, a sreča je vsekakor sestavni del športa”, je v izjavi za javnost o današnji tekmi povedal glavni strateg “Modrih” iz Doba!

_________________________________________________________________

7.krog II.SNL:

NK Roltek Dob : NK Fužinar Ravne 0:1(0:0)FT
Medved Žan(85′)

Sodniki:
Antič Mihael(Glavni sodnik)
Ajdovec Rafael(1.pomočnik)
Gornik Nejc(2.pomočnik)
Delegat #NZS: Tomšič Roman

“Modri” iz Doba so od 67.minute igrali z igralcem manj, saj je bil zaradi 2 rumenega kartona izključen Gaber Petric.
 
______________________________________________________________

#VsiZaŠAMPIONEizDoba!

#Člani #2SNL Nogometna zveza Slovenije
Trojane, gostišče s tradicijo
Roltek