2.SNL: “MODRI” IZ DOBA Z 1:2 UGNALI KRANJSKI TRIGLAV!

Naša članska ekipa NK Roltek Dob, ki jo je tokrat vodil pomočnik trenerja Simona Sešlarja, Žan Cerar, je v 6.krogu 2.SNL  na gostovanju z 1:2 ugnala NK Triglav Kranj!

Gostitelji so začeli zelo napadalno in pritisk kronali z golom v 25.minuti, ko je v polno zadel Matic Kopač in tudi postavil rezultat polčasa 1:0.

A “Modri” iz Doba so dokazali, da se ne dajo tako z lahka in so že v uvodnih minutah 2.polčasa uspeli rezultat izenačiti na 1:1, med strelce pa se je v 47.minuti tekme vpisal Kristijan Šipek.

Na krilih izenačenja in zavoljo odlične pripravljenosti, so pričeli Dobljani vse bolj pritiskati na vrata Gorenjcev, ki niso več našli poti do gola in izjemnega čuvaja naše mreže, Matica Čretnika.  Je pa zavoljo zelo dobre igre v napadu ter tako pod nenehnim pritiskom, klonila obramba Triglava, ki je v 16-m prostoru storila napako in glavni sodnik srečanja Bojan Mertik je brez obotavljanja pokazal na najstrožjo kazen, le-to pa je zanesljivo v gol za vodstvo z 1:2 v 70.minuti realiziral Kristijan Šipek ter se tako še drugič na tekmi vpisal med strelce.

 Celotna ekipa NK Roltek Dob je delovala odlično in si tudi po preobratu priigrala številne priložnosti, dve izjemni si je priigral naš super  napadalec Denis Petrovič, a je ostalo le pri priložnostih. Kranjčani so sicer v izdihljajih tekme še poskusili priti do vsaj točke, a je obramba Dobljanov ostala trdna in ni popustila, “Modri” pa so se po zadnjem sodnikovem pisku veselili velike zmage v Kranju!

Čestitke našim nogometašem za odlično nogometno predstavo ter strokovnemu vodstvu za nove 3 točke na prvenstveni lestvici 2.SNL!
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!

6.KROG 2. SNL:

NK Triglav Kranj : NK Roltek DOB 1 : 2(1 : 0)FT
Kopač(25’), Šipek(47′, 70′-11m)

Sodniki: Mertik Bojan (glavni sodnik),
Herženjak Eric (1. pomočnik)
Kranjc Tomaž (2. pomočnik)
Delegat #NZS: Vidmar Blaž

??Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob