2.SNL: NA BRDU PRI KRANJU ŽREB PAROV 2. SNL- DOBLJANI ZA UVOD V SEZONO 2019/2020 V 1.KROGU GOSTUJEJO NA RAVNAH PRI FUŽINARJU! TEKMA BO V SOBOTO, 27.JULIJA 2019!

Na Brdu pri Kranju je potekal žreb parov 1.kroga 2. SNL, v kateri že 10.leto zapored nastopa tudi naš nogometni klub NK Roltek DOB.
Naša članska ekipa NK Roltek DOB, ki se ta hip nahaja na nogometnem dopustu, bo že čez dober teden pričela s prvimi treningi, sezono v #2SNL pa bo pričela 27. julija 2019, ko se
bo na Ravnah pomerila s tamkajšnjim NK Fužinar.
Tekmeci “Modrih” iz Doba v letošnji sezoni so ND Gorica, NK Krško, NK Radomlje,         NK Krka, NK Nafta 1903, NK Fužinar, NK Drava Dakinda Ptuj, ND Bilje, NK ROGAŠKA,     ND Beltinci, NK Brda, NK Dekani, NK Brežice 1919, FC Koper in NK Koroška Dravograd.
Igrali bodo po dvokrožnem sistemu, skupaj bo na sporedu 30 krogov. Najboljši strelec druge lige v minuli sezoni je bil Anel Hajrić iz Radomelj s 35 zadetki, naslov prvaka 2. SNL je osvojil NK Bravo, nagrado za fair play pa so dobila NK Brda.
Informacije o morebitnih okrepitvah bo javnosti trener naše ekipe, Nenad Toševski, razkril prihodnji teden, ko bodo naši šampiona pričeli s treningi in pripravljalnimi tekmami.
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!
                                                                                                                            
#2SNL Nogometna zveza Slovenije
Trojane, gostišče s tradicijo Roltek NLB – Nova Ljubljanska banka domžalec.si Portal-os.si Domžalsko-kamniške Novice Modre novice Športni Dnevnik Ekipa Nogomania SNPortal.si