2. SNL: NADALJEVANJE SEZONE PRED VRATI, “MODRI” IZ DOBA TO SOBOTO DOMA GOSTIJO DEKANE!

Članska ekipa NK Roltek DOB, ki jo od Novega leta dalje vodi izkušeni Darko Birjukov, je uspešno zaključila s pripravami na spomladanski dan prvenstva in se bo to soboto ob 15.uri v Športnem parku Dob pri Domžalah pomerila z NK Jadran Dekani.

Tekma je, tako, kot so bile vse doslej in bodo tudi vse v preostalih 12.krogih letošnje sezone, izrednega pomena, če hočejo Dobljani tudi v prihodnji sezoni “braniti barve” v 2.SNL, saj so trenutno na nezavidljivem predzadnjem mestu.

Kljub takšnemu položaju, je stanje v ekipi pozitivno, naši nogometaši in strokovni štab so v priprave vložili maksimalno energijo, za mnenje pa smo tokrat povprašali našega odličnega napadalca Dina Zenkoviča, ki je povedal sledeče:

“Priprave so potekale po planu, mislim da smo jih dobro opravili. Takoj po prihodu novega trenerja je bila vidna sprememba v energiji in vzdušju v klubu, ekipa je malo prevetrena z novimi okrepitvami, le-te so pomembne v borbi za obstanek. Vidi se razlika v mentaliteti vsakega posameznika, zavedamo se situacije in zato gremo že na prvi tekmi z Dekani po zmago, saj nam bo vsaka točka v tem drugem delu veliko pomenila. Dekani so bili vedno trd nasprotnik neugodna ekipa, ampak se ne oziramo toliko na nasprotnika, ker smo odvisni sami od sebe in mislim da bo ključen pristop in pa borba za vsak del terena.????Gremo po zmago!, je v zaključku še dodal vedno simpatični Dino Zenkovic.

Dobljani bodo v soboto lovili svojo 4 zmago v letošnji sezoni, ki bi jim omogočala skok po lestvici navzgor, saj so točkovne razlike med ekipami majhne, pripravljalne tekme pa so pokazale, da so naši nogometaši v dobri formi. Zagotovo je za dodaten dvig le-te poskrbel povratnik v Dob, Tibor Gorenc Stankovič, kakor tudi novi imeni v dresu “Modrih” iz doma in sicer Tian Pantelič, ki je doslej nosil dres kranjskega Triglava, priložnosti za gole v mreži tekmecev pa bo iskal napadalec Matevž Turkuš, ki je pred tem nastopal za avstrijski tretje ligaški klub SV Strepfing, pred tem pa bil član tudi koroškega Fužinarja ter ljubljanskih klubov, Olimpije, Ilirije in Brava.
Turkuš bo z našim super napadalcem Zenkovičem zagotovo odličen napadalski tandem.

Prihajajoči vikend bo torej sila zanimiv in napet, saj pričakujemo trd boj med dvema odličnima nasprotnikoma, pričakujemo pa seveda tudi zmago “Modrih” iz Doba, kakopak!

Vsi Za Šampione iz Doba!

????GH

????DZ