28. KROG II.2NL: 2 : 2 IN DELITEV TOČK V ŠPORTNEM PARKU DOB!

28.KROG II.SNL:
NK Roltek DOB ? NK Krka  2 : 2 (1 : 1) FT
⚽️ Černe(45′), ⚽️ Pišek(65′) ;  ⚽️ Majič(9′), ⚽️ Crnov(68′)

Naša članska ekipa NK Roltek Dob je v Športnem parku Dob pri Domžalah dva kroga pred koncem prvenstva gostila ekipo novomeške Krke in z njo remizirala z 2 : 2 ter osvojila točko.

Gostje so povedli prvi in sicer že v 9.minuti tekme, ko je gol za Dolenjce dosegel Josip Majič. Dobljani so uspeli rezultat izenačiti tik pred koncem 1.polčasa, med strelce pa se je v 45.minuti tekme vpisal Gašper Černe.

V 2.polčasu so Dobljani zaigrali podjetneje in svojo dobro igro kronali z golom v 65.minuti, ko je za vodstvo Dobljanov z 2 : 1 poskrbel izjemni Jošt Pišek. A veselje “Modrih” iz Doba je trajalo le tri minute, saj je v 68.minuti tekme Ivan Crnov poskrbel za izenačenje na 2 : 2.

Do konca srečanja so si naši nogometaši, kakor tudi gostujoči, priigrali še nekaj lepih priložnosti, eno izmed njih tudi v izdihljajih tekme, ko je proti golu silovito sprožil strelec drugega gola za Dobljane, Jošt Pišek, a se rezultat ni več spremenil in ekipi sta si razdelili točke. Pohvaliti velja tudi našega vratarja, Gašperja Tratnika je namreč poskrbel za nekaj izjemnih obramb.

Čestitke Dobljanom za srčno borbo do zadnjega sodnikovega piska in osvojeno točko.

Vsi za Šampione iz Doba!