3.SNL-ZAHOD: DOBLJANI Z VRHNIČANI DO TOČKE IN NASLOVA JESENSKEGA PRVAKA!

Naša članska ekipa NK Roltek DOB se je krog pred koncem jesenskega dela prvenstva v Športnem parku Domžale pomerila z NK Vrhnika in v zaključku tekme, zavoljo remija 5 : 5, osvojila točko ter tako, pred tekmo na Jesenicah, le-ta šteje že za spomladanski del prvenstva, ostaja še vedno edina ne poražena ekipa v prvenstvu.
Pri Dobljanih se je s “trojčkom” v mreži Vrhnike strelsko izkazal Slobodan Vuk, ki s 14 goli tudi trenutno najboljši strelec prvenstva v 3.SNL-zahod. Po enkrat sta gole za Dob dosegla še Denis Petrovič in Din Bjelkič.
Pri Vrhničanih so se med strelce vpisali Luka Kolar, Arijan Djelovci, Gašper Korenč in Jan Mesec, kateremu je to uspelo dvakrat.

Po tekmi smo za kratek komentar prosili domačega kapetana in Klemen Kunstelj je povedal sledeče: ” Vse kar šteje na koncu, so točke in ta, današnja, je zelo pomembna ter zaslužena. Po vodstvu z 2 : 0 smo prejeli preveč golov, ekipa Vrhnike je prikazala dobro igro, a vztrajali smo in to se je poplačalo na koncu z zasluženo točko. Zadovoljen sem s tem.”, je v zaključku pogovora še dodal vedno odličen kapetan “Kunsti”.

Čestitke Dobljanom za naslov Jesenskega prvaka 2023/2024 in srčno borbo do zadnjega sodnikovega piska, Slobodanu Vuku pa za “hat trick”!

Vsi za Šampione iz Doba!

Gregor Horvatič