8.KROG II.SNL: 91.MINUTA USODNA ZA (NE)POPOLN IZKUPIČEK DOBLJANOV!

8.KROG II.SNL: 91.MINUTA USODNA ZA (NE)POPOLN IZKUPIČEK DOBLJANOV!

Naša članska ekipa NK Roltek DOB je v 8.krogu 2. SNL gostovala v Brežicah pri NK Brežice 1919 in remizirala 1:1.
__________________________________
8.krog II.SNL:
NK Brežice 1919: NK Roltek DOB 1:1(0:1)FT
Ante Blaževič(91′) ; Matic Mlakar(30′)
Sodniki: Tkalčič Bojan (glavni sodnik),
Karmel Vidko (1. pomočnik),
Cotič Urban (2. pomočnik)
Delegat #NZS: Hotko Viktor
__________________________________
FOTO: G.H., Press NK Roltek Dob
Gostitelji so si prvo priložnost pripravili že v 4.minuti, a je naš vratar Matic Čretnik odlično posredoval. Dobljani so Brežičanom prvič nevarneje zapretili v 12.minuti, a je ostalo le pri priložnosti.
V 30. minuti so Dobljani močneje pritisnili na vrata gostiteljev in v “gneči” se je najbolje znašel Matic Mlakar, ki je Dobljane tudi popeljal v vodstvo z 0:1. To je bil tudi rezultat polčasa.
V 2.polčasu so imeli več od igre domačini ter si priigrali številne priložnosti, Dobljani pa so se bolj posvetili obrambnim nalogam. Kljub, bolj obrambni igri, so si naši nogometaši priigrali dve izjemni priložnosti, a je ostalo pri le-teh.
Ko je že kazalo, da bodo Dobljani iz Brežic odnesli vse 3 točke, je v “usodni” 91.minuti, po prekršku tik na robu kazenskega prostora in dobrem predložku v le-tega, na “sceno stopil ” Ante Blaževič ter poskrbel za izenačenje na 1:1, naši nogometaši pa so se “morali” zadovoljiti z “le” točko.
Nenad Toševski​, trener NK Roltek Dob​:
“Moram priznati, da je glede na dogodke na tekmi, neodločen rezultat najpravičnejši. Ne morem pa se sprijazniti z načinom, s katerim smo v zadnji minuti izpustili zmago, saj prekršek, iz katerega smo prejeli zadetek, ni obstajal. Ni pa to opravičilo za naše slabo branjenje nasprotnikovih prekinitev, ki je bilo izredno slabo. Moram pa biti zadovoljen z našo postavitvijo na igrišču, saj si nasprotnik skozi igro ni ustvaril konkretnejše priložnosti.”
Čestitke obema ekipama za dobro nogometno predstavo.
Vsi Za ŠAMPIONE iz  Doba!
#2SNL,#Člani Nogometna zveza Slovenije
Trojane, gostišče s tradicijo Roltek
domžalec.si Domžalsko-kamniške Novice Terme Čatež Domžalec Si