Člani A: NA TEKMO Z “BRICI” SMO DOBRO PRIPRAVLJENI!

Člani A-Strokovni štab NK Roltek DOB:

Ivo Čančar(trener vratarjev), Nenad Toševski(Glavni trener) in Žan Cerar(Pomočnik trenerja)

“V Vipolže gremo po 30-o točko na lestvici”, so bili odločni naši člani A, ko jih je na treningu obiskal naš “piarovec” . Tudi strokovni štab, na čelu s trenerjem Toševskim, je bil v odličnem razpoloženju, veliko pozitivne energije v kolektiv je vnesel tudi  trener vratarjev, Ivo Čančar.

A noben od “ujetih”  v objektiv se ni zadrževal dolgo z besedami, saj se vsi zavedajo resne priprave na tekmo v Goriških Brdih. Nasprotnik je, kot vselej, motiviran in tako, kot naši nogometaši, odlično pripravljen, zato ga jemljejo sila resno.

Toševski v Vipolžah ne bo mogel računati na Stefana Anjeliča, ki ne sme nastopiti zaradi kazni rumenih kartonov, medtem, ko bo imel trener domačih, Anton Žlogar, na voljo vse nogometaše. Največja nevarnost za vrata Dobljanov je zagotovo sedemkratni strelec pri Brdih v letošnji sezoni, Gregor Debenjak.

“Brici” Dobljanov v 2.SNL v dosedanjih 4 medsebojnih srečanjih še nikoli niso ugnali. Dvakrat so doma zmagali Dobljani(1:0-Samo Kokalj, 2:1-Rok Kidrič in Albert Račič ter Miha Simčič Zuljan za Brda), enkrat pa sta se ekipi razšli brez zmagovalca, 1:1. Za delitev točk sta zadela v polno Albert Račič za Dobljane ter Miha Simčič Zuljan za Brda

V Vipolžah pa sta ekipi odigrali med seboj  do sedaj le eno tekmo 1.kroga 2.SNL(2016/2017) in remizirali 2:2. Za domače se je med strelce dvakrat vpisal Gregor Debenjak, za Dobljane pa sta gole dosegla Klemen Kunstelj in Rok Kidrič.

Brda trenutno zasedajo 12.mesto prvenstvene lestvice 2.SNL in za “Modrimi” iz Doba, ki so na 9.mestu, zaostajajo 4 točke.

Gremo Dobljani v Brda po zmago in nove 3 točke !

Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba !

19. krog |  Vipolže, Športni park Vipolže |  11.04.2018 ob 16.00

        

NK Brda    :  NK Roltek Dob

 Sodniki: Lackovič Marko (glavni sodnik), Benc Uroš (1. pomočnik), Šumer Žiga (2. pomočnik)

Delegat NZS: Komel Bogdan