ČLANSKA EKIPA DANES Z UVODNIM TRENINGOM PRIČELA PRIPRAVE NA NADALJEVANJE SEZONE – “MODRI” IZ DOBA TOKRAT PRVIČ POD TRENERSKO TAKTIRKO IZKUŠENEGA DEJANA DJURANOVIČA!

Točno dva tedna sta minila, odkar smo si še izrekali želje, čestitke in novoletne zaobljube, za katere upamo, da jih bomo izpolnili, da pridemo do želenega cilja.
No, do le-tega, zmagovitega cilja, si seveda želijo priti tudi nogometaši naše članske ekipe NK Roltek Dob.

        
Da pa ga bodo dosegli, je potrebno trdo delati, za njimi pa je današnji 1.trening v letu 2020, ki je, lahko rečemo “premierni na kvadrat”, saj je prvič potekal pod vodstvom novega trenerja Dejana Djuranoviča, prav tako pa je prvič trening vratarjev vodil novi trener vratarjev članske ekipe, Janez Strajnar.
Poleg sprememb na trenerskih stolčkih se je malce spremenila tudi igralska zasedba pri Dobljanih, saj sta se od modrega dresa poslovila Kristijan Šipek in Erwin Tiganj, po novem pa sta ga, kot posojena nogometaša NK Domžale, oblekla SIMON GREGORIN in DINO MUŠIJA.
Ekipi se je pridružil na treningih tudi vezist KARLO UDOVIČIČ, trenutno še član hrvaškega tretjeligaša NK Hrvace iz dalmatinskega mesta Hrvace.
Srečno Erwin Tiganj in Kristijan Šipek, dobrodošli Simon, Dino in Karlo!
Trening je potekal v izredno pozitivnem duhu, ogledala pa sta si ga tudi Marko Bjelobrk in Zdravko Udovičič, dva nogometna “skavta” iz hrvaškega Kaštela pri Splitu.
Prvo pripravljalno tekmo bodo Dobljani odigrali v Velenju in sicer 18.1.2020, kjer se bodo pomerili z NK Rudar Velenje, prvoligašem Prva liga Telekom Slovenije, drugo pa v
Domžalah na igrišču z umetno travo in sicer se bodo 25.1.2020 ob 16.uri pomerili s hrvaškim drugoligašem NK Međimurje Čakovec.
Sledili bosta še tekmi in sicer najprej z mladinsko ekipo #U19 NK Domžale(30.1), nato pa še z NK Brinje Grosuplje.
Na tradicionalne zimske priprave članska ekipa tudi letos odhaja v hrvaški Umag, in sicer med 19. in 22.januarjem 2020.