DNEVI ODPRTIH VRAT PODJETJA ROLTEK SLOVENIJA- PETEK, 13.4 IN SOBOTA 14.4.2018

Obiščite najsodobnejši salon senčil v Sloveniji!

 

Naš sponzor
Roltek Slovenija, uveljavljeno podjetje doma in v tujini, vodilni proizvajalec senčil, garažnih vrat in komarnikov ROLTEK v Sloveniji, ki ekskluzivno izdeluje proizvode za tržišča v Sloveniji, Avstriji, Italiji, na Hrvaškem (Roltek HR) in ostalih državah ter vrsto let prepoznaven sponzor naših ekip NK Roltek DOB, Vabi na DNEVE ODPRTIH VRAT v salon Roltek, Dob pri Domžalah v petek, 13. aprila, med 9. in 18. uro ter soboto, 14. aprila, med 8. in 15. uro.
#VsiZaŠAMPIONEizDoba

Videti slike senčil, komarnikov in garažnih vrat ROLTEK je lahko navdušujoče. Vendar pa to niti približno ne bo enako doživetju v ROLTEK salonu, kjer si lahko vse izdelke ogledate v živo, jih otipate in preizkusite njihovo delovanje.

Z veseljem vam bodo svetovali,  katera senčila ROLTEK so najboljša rešitev prav za vaš dom.

Poslanstvo ROLTEK SLOVENIJA

“S celovitimi rešitvami omogočamo varno, udobno, trajnostno in estetsko dovršeno bivanje.”

Trajnost in skrb za okolje

“V ROLTEKu skrbimo za okolje danes za boljši jutri. Celoten objekt podjetja ROLTEK pokrivajo solarni paneli, kateri proizvedejo več elektrike, kot je porabimo za izdelavo senčil. Materiali uporabljeni za izdelavo so vrhunske kakovosti in iz okolju prijaznih materialov. Konstanten razvoj in skrbno izbrani okolju prijazni materiali jasno poudarjajo funkcijo senčil ROLTEK, ki so narejena za prihranek energije tako poleti kot pozimi.”

#VsiZaŠAMPIONEizDoba