KADETI IN MLADINCI USPEŠNO ZAKLJUČILI POLETNE PRIPRAVE NA KOPAH!

u17 in u19 KOPE 2018:  KADETI IN MLADINCI USPEŠNO ZAKLJUČILI POLETNE PRIPRAVE NA KOPAH!

Lukov Dom Na Kopah(1350 m.n.v), ki ga odlikujejo kakovostna namestitev, odlična restavracija, sodoben wellness center, izjemna lokacija z nepozabnim razgledom in super pogoji za športne aktivnosti, je bil minule 3 dni bazni center naše kadetske(u17) in mladinske(u19) nogometne selekcije NK Roltek DOB, ki ju vodita trenerja Nedo Miletić in Bojan Komatović.
Naši nogometaši so skupaj s trenerjema na Kopah v celoti izvedli program treningov, odigrali pa so tudi 3 prijateljske tekme, eno izmed le-teh tudi mednarodno. Tako so se pomerili z NK Koroška Dravograd & NŠ Dravograd,
NK TAB Akumulator Mežica in NK Partizan Beograd( Fudbalski klub Partizan Beograd, Srbija).
V sklopu treningov so opravili tudi trening z električnimi kolesi, katere je sponzoriralo podjetje Nitro Kope, zato se podjetju seveda za brezplačno uporabo koles lepo zahvaljujemo.
Nista pa naši dve ekipi izkoristili le za nogomet, temveč tudi za zabavo in sprostitev, Kope namreč ponujajo izjemne priložnosti za oddih v naravi.
Tako so si med drugim ogledali(tudi osvežujoče) Petelinje jezero in celo mini živalski vrt ter uživali v odbojki na mivki.
Ker je bilo vse tako, kot mora biti, se seveda zahvaljujemo gostiteljem, podjetju Vabo Vabo Vabo(Vabo d.o.o.) KOPE in direktorju Boštjanu Paradižu, podjetju Trojane, gostišče s tradicijo in direktorju Bojanu Gasiorju, upravi NK Roltek DOB, ter seveda našim nogometašem in njihovim staršem.
Zahvala in pohvala tudi obema trenerjema, Bojanu in Nedotu, ki sta poskrbela za odlično organizacijo priprav na Kopah.
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!