NK Roltek Dob kot feniks vstal iz pepela

Tekma 24. kroga 2.SNL med domačo ekipo NK Roltek Doba in gostujoče ekipo iz Krškega NK Krško je bila tekma za “sladokusce”.

Glavni sodnik Skomina je že v 10 sekundi dosodil 11 metrovko za gostujočo ekipo, ki jo je uspešno izvedel Nunić Marko. Na “krilih” zadetka na samem začetku tekme, so gostje svoje vodstvo povišali v 7 minuti, strelec drugega gola je bil Bizjak Lovro. Nepričakovan razplet začetka tekme je popolnoma “zadušil” domačo ekipo, kar je v 19 minuti ponovno kaznoval Nunić Marko in povišal vodstvo gostujoče ekipe na 0:3. A tudi gostje so grešili, v 20 minuti je glavno sodnik pokazal na belo točko, kot se spodobi za kapetana ekipe je Kunstelj Klemen znižal vodstvo gostujoče ekipe na 1:3.  V 20 minuti je po globinski podaji Krcić Amera premagal gostujočega golmana Leskovar Jernej. Ekipa NK Roltek Doba je končala prvi polčas z zaostankom samo enega gola, rezultat 2:3.

Glavni sodnik s svojim kriterijem ni popuščal, v 67 minuti je ponovno pokazal na belo točko. 11 metrovko je uspešno izvajal Krcić Amer in “poravnal” rezultat na 3:3. Uspešni izvajalec druge 11 metrovke je bil tudi strelec  za vodstvo domačih 4:3 v 75 minuti.

V zadnjih sekundah sodnikovega podaljša je uspelo gostujoči ekipi izenačiti na 4:4. Strelec izenačujočega gola v  91 minuti je bil Kozar Alen.

Težko je opisati tekmo kot smo jo videli gledalci. Poleg velikega števila golov je tudi vreme dodalo svoje dramatične vložke (toča, navihta, …).

Čestitamo nogometašem obeh ekip za tekmo, ki jo težko vidimo tudi v 1. SNL.