Pokal Mnz Ljubljana: DOBLJANI ZA UVOD S TOČO GOLOV IN VISOKO ZMAGO V 1.KROGU IZLOČILI NK DOL!

Naša članska ekipa NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Simon Sešlar, je v 1.krogu regionalnega pokalnega tekmovanja za Pokal MNZ Ljubljana, gostovala v Dolu pri Ljubljani in tamkajšnjo ekipo NK DOL izločila iz tega tekmovanja z visokih 10:0!
 
“Modri” iz Doba so pričeli silovito in gostiteljem, ki sicer nastopajo v 5.SNL, niso dovolili presenečenja ter že v 1.polčasu “določili” zmagovalca, saj so kar 5 krat zatresli mrežo domačih.
Prvi je to storil Simon Gregorin v 17.minuti tekme, nato mu je z dvema doseženima goloma sledil Luka Hren, ki se je med strelce vpisal v 20.minuti in 44.minuti tekme. V 1.polčasu sta se med strelce vpisala še Albert Račič in Denis Petrovič.
 
V 2.polčasu Dobljani niso popustili in bili še naprej strelsko odlično razpoloženi. Že takoj po premoru je v 47.minuti mrežo Dola zatresel Nick Hanik Horvat. Dobrih deset minut kasneje se je v 56.minuti tekme med strelce vpisal Klemen Kunstelj, ki je zadel za 7:0.
A Dobljani se pri “pravljičnem” številu golov niso zaustavili in nadaljevali strelsko “kanonado”. Med strelce se tako vpisal tudi Kristijan Šipek, ki je v 69.minuti tekme zadel za vodstvo 8:0. Šipku je sledil Nick Hanik Horvat, ki je s svojim drugim golom na tekmi popeljal Dobljane v vodstvo z 9:0.
Z končnih 10:0 se je prav tako svojega drugega gola na tekmi razveselil že tretji naš nogometaš in sicer Kristijan Šipek, ki je v polno zadel v 76.minuti tekme.
 
Čestitke našim nogometašem in strokovnemu štabu za visoko in zanesljivo zmago ter napredovanje v 2.krog pokalnega tekmovanja.
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!
_______________________________________________
 
1.KROG POKAL MNZ LJUBLJANA
 
NK DOL : NK ROLTEK DOB 0 : 10 (0 : 5) FT
⚽️Gregorin (17′), Hren (20′,44′), Račič (23′), Petrovič (32′), Horvat (47′,73′), Kunstelj (56′), Šipek (69′,76′)
 
Glavni sodnik: Podboršek Blaž
1. pomočnik: Hristov Marijan
2. pomočnik: Čaleta Luka
 
POSTAVI EKIP:
NK DOL:
Varga Simon (V), Lunar Tim, Ložar Andraž, Košmerl Grega (K), Colarič Žan Luka, Košmerl Miha, Maksimovič Mladen, Vidmar Nejc, Kos David, Kuhar Mark, Semanič Nudžejim
Rezervni igralci: Ravmanovski Raš, Novak Žiga, Mihačič Igor, Liđan Sifet.
NK ROLTEK DOB:
Hren Luka, Gregorin Simon, Horvat Nick Hanik, Tratnik Gašper (V), Pogačar Maks, Račič Albert (K), Petrovič Denis, Femec Matevž, Tubič Denis, Rems Tadej, Vrhovnik Miha
Rezervni igralci: Avbelj Žiga, Šipek Kristijan, Sojer Anže, Kunstelj Klemen, Zenkovič Dino
_______________________________________________
 
??Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob
 
#PokalMnzLjubljana Medobčinska nogomentna zveza Ljubljana Nogometna zveza Slovenije
Trojane, gostišče s tradicijo Trojane Donuts
Roltek