Press: Z OKREPITVIJO SODELOVANJA NOGOMETNIH ŠOL NK ROLTEK DO, NK DOMŽALE IN NK IHAN DO IZBOLJŠANJA KVALITETE!

Upravi nogometnih klubov NK Roltek DOB, NK Domžale in NK Ihan  so uspešno sklenile dogovor o poglobljenem sodelovanju nogometnih šol, preko katerega si bodo klubi s skupno nogometno šolo zagotavljali izboljšanje treningov, le-ti pa bodo pod vodstvom trenerjev potekali v Športnem parku Dob pri Domžalah, Športnem parku Domžale in Športnem parku Ihan.
Vsakemu nogometašu skupne otroške in mladinske nogometne šole “Domžale” bodo vsi trije klubi tako zagotovili najbolj optimalno okolje in pogoje za napredek ter dvig njihovih potencialov, s katerim se bo tudi še bolj olajšal prehod nogometašev znotraj vseh klubskih selekcij.
Glavni cilj NK Roltek DOB, NK Domžale in NK Ihan je nastopanje vseh selekcij na najvišjem možnem nivoju v slovenskem in mednarodnem nogometnem prostoru, s katerim v sodelovanju z Občino Domžale odlično skrbimo tudi za promocijo našega domačega okolja!
Odločitev o skupnem sodelovanju je bila sprejeta predvsem zaradi enormnih infrastrukturnih problemov, saj zaradi vse večje popularnosti nogometa v domžalski občini, kapacitete športne infrastrukture že dlje časa ne zadoščajo več za optimalno izvajanje trenažnih procesov.

 


Sodelovanje nogometnih šol NK Roltek Dob, NK Domžale in NK Ihan se bo okrepilo in nadgrajevalo tudi na področju članskih ekip, ki uspešno nastopajo v Prva liga Telekom Slovenije, 2. SNL in #RLL– Regionalna Ljubljanska liga(#4SNL) ter tako skrbijo za odlično medsebojno povezanost na najvišjih nivojih slovenskega nogometa.

Trojane, gostišče s tradicijo Trojane Donuts
Roltek NLB – Nova Ljubljanska banka #športmladih #nlbpodpira
Domžalec Miha Ulčar Domžalsko-kamniške Novice Modre novice Šport Domžale
Športni Dnevnik Ekipa SNPortal.si Portal-os.si RTVSLO.si – Šport Visit Domžale Toni Dragar

#PLTS #2SNL #4SNL Medobčinska nogomentna zveza Ljubljana
Nogometna zveza Slovenije