FOTO-REPORTAŽA ROVINJ 2020 : PRIPRAVE MNŠ NK ROLTEK DOB SO KONČANE, NASVIDENJE ROVINJ!

Letošnje zimske priprave v Rovinju so končane, potekale pa so tako, da nič ni bilo prepuščeno naključjem ali celo negativnim presenečenjem. Priprav se je letos udeležilo več, kot 120 nogometašev naše otroške in mladinske nogometne šole iz selekcij u10, u11, u12, u13, u15, u17 in u19 NK Roltek Dob.

Nogometaši so trenirali 2 krat na dan na stadionu NK Rovinj, skupaj s trenerji in  spremljevalnim osebjem pa so bili nastanjeni v hotelu Eden Rovinj. Poleg rednih treningov so vse selekcije odigrale tudi prijateljske tekme in sicer z ekipami NK Kovinar Maribor, NK Schwabing 1962 Munchen, Ivančna Gorica in NK Rovinj. Eno bolj zanimivejših srečanj je bila tudi prijateljska tekma med trenerji in kadeti NK Roltek Dob.

Vsi udeleženci so imeli v sklopu hotelskih kapacitet na voljo tudi fitnes in notranji bazen, seveda pa ne gre pozabiti na prehrano, za katero je odlično poskrbelo hotelsko osebje hotela Eden Rovinj. NK Roltek DOB se zahvaljuje osebju Hotel Eden– Maistra Select za prijaznost in skrb ter odlično hrano in nastanitve. V raj v Rovinju se zagotovo spet vrnemo!

Na mestu je najprej zahvala in pohvala našim nogometašem in trenerjem, saj so bili pravi ambasadorji našega nogometnega kluba, našega domačega kraja, Doba pri Domžalah in naše občine Domžale ter nenazadnje tudi naše domovine Slovenije. Zahvala je seveda na mestu tudi staršem naših nogometašev, saj ste tudi vi del te uspešne nogometne zgodbe, brez vas seveda ni nas.

Ne smemo pa seveda pozabiti zahvalo in pohvalo vodstvu ŠD Dob in predsedniku Bojanu Gasiorju, ki je hkrati tudi direktor našega generalnega sponzorja Gostinskega podjetja Trojane ter Marjanu Cerarju, direktorju NK Roltek Dob in vodji MNŠ NK Roltek Dob, ki je bil tudi vodja priprav.

Vodstvo ŠD DOB in NK Roltek Dob sta seveda glavna organizatorja priprav, ki sta skupaj s sponzorji GP Trojane, NLB-Nova ljubljanska banka, Roltek d.o.o., Eltekoma d.o.o., Dob,  Krajevna skupnost Dob pri Domžalah in  Občina Domžale, priprave tudi omogočila.

Naš legendarni bus šofer Elvis Lee, car, ki se nikoli na svoji poti ne izgubi! V imenu NK Roltek DOB se tebi, Elvis Causevic in tvojemu kolegu  iz AP Gerčar zahvaljujemo za varno in udobno vožnjo do naše baze na pripravah v Rovinju in nazaj domov! 

Redna poročanja iz Rovinja v živo ste lahko spremljali tako na naših družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter, kakor tudi na naši spletni strani www.nkdob.si 

Vsi za Šampione iz Doba!

?? Za vas je iz Rovinja tvital, čivkal, fotkal in pisal Gregor Horvatič.