PRIPRAVE: V UMAGU PO PREOBRATU ZMAGA ISTRE 1962 S 3:2!

Članska ekipa NK Roltek Dob se je v sklopu priprav v hrvaškem Umagu pomerila s hrvaškim prvoligašem NK ISTRA 1961 iz Pule , v prijateljskem obračunu pa so s 3:2 po preobratu v 2.polčasu slavili Istrani.

 

foto: M.G./Glas Istre

Pri Dobljanih sta se že v 1.polčasu med strelce vpisala kapetan Klemen Kunstelj, ki je bil uspešen s strelom z bele točke in Denis Petrovič, ki je po uspešnem prodoru po desni stran in točni podaji  Domna Jugovarja uspel mrežo domačih zatresti s 14.metrov.

Pri ekipi Istre 1961, le-ta je vse tri gole dosegla v 2.polčasu, pa so bili strelsko uspešni Sergio Gonzalez, Octavio Paez Gil in Josip Maganjič. 

Ekipi sta sicer prikazali odličen nogomet ter si tudi obe priigrali številne priložnosti. V 1.polčasu so naši nogometaši ob pravočasnih obrambnih reakcijah preprečili vse napade Istranov  ter na odmor odšli z rezultatsko prednostjo 0:2.

V 2.polčasu so domači “stopili na plin” in najprej po uspešni asistenci Ivana Deliča ter golu Sergia Gonzalesa rezultat uspeli znižati na 1:2 nato pa prek asistence razigranega Josipa Maganjiča ter golom Octavia Paeza Gila še izenačiti na 2:2. Da pa je bil to res uspešen dan za domačega nogometaša Maganjiča, se je nato še “sam vpisal” med strelce, ko je po uspešnem prodoru uspel doseči gol v izdihljaju tekme za zmago s 3:2.

Na tekmi sta se v statistiko rumeni kartoni vpisala nogometaša naše ekipe in sicer Luka Gajič ter Domen Jugovar.

Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba!

___________________________________________

Prijateljskatekma /Friendlymatch
NK ISTRA 1961 PULA : NK ROLTEK DOB 3:2(0:2) FT
⚽️ Gonzalez(58′) ⚽️ Octavio(73′) ⚽️ Maganjič(89′),
⚽️ Kunstelj(25′,11-m), ⚽️ Petrovič(27′)

___________________________________________

Postavi obeh ekip:

NK ISTRA 1961: Duka(V), Burič, Rufati, Bosančič, Franič, Obeng, Bušnja, Sane, Delič, Gonzalez, Fintič                                                                                                                                                                                 od 55. minute so igrali še: Perič-Komšič, Maganjič, Stojanovič, Octavio, Sadiku, Petrovič, Jakimovski, Bibič).

NK ROLTEK DOB: Tratnik(V), Avbelj, Suljević, Rems, Kunstelj, Račič, Gajič, Petrovič, Levec, Jugovar.                              V 2.polčasu so nastopili še: Avsec(V), Hrovat, Funtek, Gregorin, Gorenc, Radovanović, Udovičič, Zenkovič).

? J. A., NK Roltek Dob

#1HL #2SNL