»REZERVISTI MODRIH« IZ DOBA PRIČELI NOVO SEZONO!

ČLANSKA B EKIPA NK ROLTEK DOB JE PROLOŽNOST, KATERE NOGOMETAŠ NA ZAČETKU ČLANSKE KARIERE  NE SME IZPUSTITI !

Že tretjo sezono se nogometni javnosti zelo uspešno predstavlja ČLANSKA B EKIPA NK ROLTEK DOB, kateri klub namenja popolnoma enako pozornost, kot to počne pri njihovih »izkušenejših« kolegih. Dokaz resnega pristopa in zahtevnega dela na področju ti. »druge ekipe« pa je tudi dejstvo, da smo edini v regiji(op.p), ki B ekipo sploh premoremo , le-ta nastopa v Regionalni ljubljanski ligi, oz. 4. SNL in je tudi v letošnji sezoni prikazala izjemne uspehe, a žal zaradi malce slabšega spomladanskega dela ostala »pred vrati« 3. SNL.

B Ekipo »Modrih« iz Doba bo v novi sezoni vodil domači strateg Matjaž Kunstelj, ki je do sedaj zelo uspešno vodil ekipo kadetov(u17) in bo na trenerskem stolčku zamenjal Dušana Smolnikarja, ki je ekipo vodil dve sezoni. Kunstelj je podobnega »trenerskega kova«, kot Smolnikar, saj  prisega na trde treninge brez milosti. Neštetokrat smo v izjavah obeh trenerjev opazili stavek »delo, delo in še enkrat delo« ….in danes ni nič drugače.

Trener članske B ekipe Nk Roltek Dob Matjaž Kunstelj (levo), trener vratarjev Albin Vezirovič in prvi vratar B ekipe Žan Pižmoht

B ekipa, je podobno, kot njihovi kolegi v A ekipi, že pričela s pripravami na novo sezono in je kadrovsko dobro dopolnjena, saj so se na treninge vključili tudi naši nekdanji mladinci.

V pred-sezoni so odigrali tudi prijateljsko tekmo z sosedi  iz NK Ihan in jih ugnali s 3:2.

Dobljani bodo v novo sezono 4. SNL  sicer vstopili 26. Avgusta 2017, ko bodo v 1. krogu v Športnem parku Dob pri Domžalah gostili NK Litija.

Kot smo že nekajkrat zapisali , ni  cilj B ekipe le napredovanje ekipe same, pač pa je cilj seveda dati priložnost mladim nogometašem na začetku njihove članske kariere, da se preizkusijo in se dokažejo ter  naberejo prepotrebne izkušnje, s katerimi bodo lažje in hitreje napredovali višje. Brez tega so lovorike, ki so sicer pomembne-brez vrednosti.

Vsi za šampione iz Doba !