Srečn”ga Pa Zdrav”ga : ŠPORTNO DRUŠTVO DOB- NK ROLTEK DOB ŽELI VSEM SREČNO, ZDRAVO IN ZMAGOVITO LETO 2019!

Po najdaljši noči je najlažje zapisati misli in besede, ki so nekoč že bile izrečene in zapisane. Tako sem v novoletno čestitko zapisal misli ameriških ultra maratoncev- Deana Karnazesa in Richa Rolla, novozelandskega alpinista Edmunda Hillarya, danskega nogometnega trenerja Ebbeja Skovdahla, ameriškega košarkarja Michaela Jordana in češkega maratonskega tekača Emila Zatopka. Nastala pa je takšna novoletna poslanica:
“Malo se naučimo iz zmage, mnogo iz poraza. Statistike so kot mini krila: dajo ti dobre ideje, a skrivajo pomembne stvari. Biti šampion pomeni ne odnehati, in to ne glede na težavnost okoliščin in ne glede na to, kako majhne se zdijo možnosti za uspeh. Ovire te ne smejo zaustaviti. Če naletiš na zid, se ne obračaj in ne obupaj. Ugotovi, kako ga preplezati, iti skozi ali najti način, kako ga obiti Če si dovolj pogumen, vzdržljiv in vztrajen, da prečkaš ciljno črto, si šampion. 
Športnik ne more teči z denarjem v žepu, pač pa z upanjem v srcu in sanjami v glavi.”
Upamo in sanjamo tudi mi ter vemo, da enako počnete tudi Vi, zato Vam želimo, da vztrajate na Vaši poti tudi v letu 2019 in še naprej, saj bo na koncu zagotovo prišla zmaga. Naj bo tudi tudi leto(in vsa naslednja), v katerega smo(in še bomo) skočili, zmagovito leto!
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!