U10 / U11 : 128 EKIP IZ 9 DRŽAV – TUDI 3.TEDEN SPEKTAKLA UMAG TROPHY 2024 NI BREZ DOBLJANOV!

Veliki mednarodni turnir UMAG TROPHY 2024 je z veličastno otvoritvijo na ATP stadionu Gorana Ivaniševiča v Umagu ponovno dokazal, da je pravi “spektak”L“!
In prav nič ni bilo drugače na otvoritveni slovesnosti tekmovanja nogometnih selekcij U10 in U11, da pa je bila otvoritev res popolna, sta jo vodila vedno simpatična Sanja Modrič in Anže Bašelj, znani medijski zvezdi z naših malih zaslonov, glasbeni nastop je pripadel prav tako simpatični slovenski pevki Anji Vodošek, za dodatno ritmično zabavo pa so poleg številnih nastopajočih so na otvoritveni poskrbele tudi hrvaške državne, evropske in svetovne prvakinje, Umaške mažoretke!
Tekmovanja nogometnih selekcij U10 in U11 se sicer udeležuje po 64 ekip na posamezno nogometno selekcijo, skupaj kar 128 ekip iz 9-ih držav, na kateri seveda ne manjkata naši dve selekciji, U10 in U11 NK Roltek DOB in, ki ju vodijo trenerji Marcel Breznik in Sašo Koleša ter Žiga Avbelj in Jure Lepoglavec.

Selekcija #U10 NK Roltek DOB nastopa z dvema ekipama in sicer:

U10 NK ROLTEK DOB – Beli tekmuje v skupini F, kjer so še bolgarski ФК Национал София / FC National Sofia, NK Bravo, madžarski MÉSZÖLY FOCISULI, ŠF Gale iz Srbije, NK Kranj, NK Šmartno Ljubljana in NŠ Marinko Galič.

U10 NK ROLTEK DOB – Modri tekmuje v skupini G, kjer so še NK Sloboda Varaždin, NK Maribor, NK Rudar Velenje, Donatello Calcio iz italijanskega Vidma(Udine), NK Triglav Kranj, NK Veržej in NK Radomlje.
Celoten razpored tekmovanja #U10 si lahko ogledate na tej povezavi????: https://b4.sportcamps.app .

Selekcija U11 NK Roltek DOB nastopa z eno ekipama in sicer tekmuje v skupini B, kjer so še avtrijski Lask Linz, NK Triglav Kranj, NK Krka Novo mesto, italijanski ACD Jesolocalcio, NK Maribor, ND Gorica in nemški TSV Gersthofen.
Celoten razpored tekmovanja #U11 si lahko ogledate na tej povezavi ????: https://b4.sportcamps.app .

Tudi danes bo nastopilo prav vseh 128 ekip, vsaka pa bo odigrala vsaj še po eno tekmo. celoten razpored pa si lahko ogledate na tej povezavi????: https://b4.sportcamps.app .

Pohvala in zahvala obema strokovnemu štabu naših selekcij U10 in U11 NK Roltek DOB ter staršem naših nogometašev in ekipi B4 Slovenia za super organizirano gostovanje in najboljše navijanje na vedno prestižnem UMAG TROPHY 2024 / International Youth Football Tournaments.

#VsiZaŠampioneizDoba!
#UmagTrophy #ColoursOfIstria #B4Events

Tekst : Gregor Horvatič, Press NK Dob

Foto: B4 Slovenija / ŠD Dob /Umag Trophy/ G.H.