u11: SPROŠČENOST, ZABAVA, NOVA ZNANJA IN “TEAM BUILDING”- S TRENERJEM DUŠANOM SMOLNIKARJEM NA PRIPRAVAH ZDRUŽUJEMO VSE TO!

 
Stalnici naših priprav, mesto Rovinj in stadion NKRovinj, sta seveda središči dogajanja zimskih priprav NK Roltek DOB, letošnjih priprav pa so izredno veseli tudi pri selekciji #u11 NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Dušan Smolnikar, naš nekdanji nogometaš, ki je med drugimi vodil tudi našo člansko ekipo. Z svojo sproščenostjo in odličnimi treningi so naši nogometaši deležni dobrega mentorstva.
Na pripravah trenirajo 2 krat na dan, podobno, kot ostale selekcije na pripravah pa so deležni tudi sproščanja, igre in zabave(kopanje, plavanje) v hotelskem kompleksu Hotel Eden Rovinj.
Danes bodo naši mali junaki tudi odigrali svojo prvo mednarodno prijateljsko tekmo na pripravah, nasprotniki pa bodo vrstniki iz sosednje Avstrije.
Tudi u11 NK Roltek DOB je v letošnji sezoni vključena v projekt NLB– ŠPORT MLADIH, s katerim sodelujemo pri prepoznavnosti in aktivnem vključevanju otrok in mladine v različne športne aktivnosti.
 
#VsiZaŠAMPIONEizDoba
Foto: G.H., NK Roltek Dob
#Trening #Priprave #Rovinj #cicibani #u11
Medobčinska nogomentna zveza Ljubljana
Nogometna zveza Slovenije
Trojane, gostišče s tradicijo Roltek NLB Vita, življenjska zavarovalnica
 
Domžalec Si Domžalsko-kamniške Novice Modre novice