U15: DOBLJANI ZMAGOVALCI ZIMSKE LIGE V RADOMLJAH!

Naša nogometna selekcija U15 NK Roltek DOB je minuli vikend zaključila tekmovanje v Zimski ligi Radomlje ter v svojo zmagovalno vitrino pospravila še eno lovoriko, tisto, najžlahtnejšo, saj so v Zimski ligi ugnali vso konkurenco, v velikem finalu pa za naslov Prvaka zimske lige Radomlje po streljanju 11-metrovk ugnali vrstnike iz NK ARNE TABOR 69!

Trenerja, Robert Najdenov in Aleš Breznik, sta z rezultatom seveda zelo zadovoljna, saj so njuni varovanci proti kakovostnim tekmecem prikazali odlične nogometne predstave, zato je osvojeni pokal v rokah Dobljanov zaslužen, ne le zaradi dobrih tekem, temveč tudi zavoljo trdega in dobro opravljenega dela na treningih.

Čestitke našim junakom-prvakom ter strokovnemu štabu za osvojeno 1.mesto!

U15 NK ROLTEK DOB – ZMAGOVALCI ZIMSKE LIGE RADOMLJE 2022-2023

Zahvala in pohvala vsem ekipam za pošteno igro, oz. “fair play” ter osvojena priznanja, sponzorjem in staršem naših nogometašev pa za neomajno podporo skozi ves čas tekmovanja v Zimski ligi Radomlje, kakor tudi skozi vso sezono v 1.Ligi MNZ Ljubljana, katera seveda še ni končana in se bo nadaljevala 25.marca 2023, ko bodo Dobljani gostovali pri NK Svoboda Ljubljana.

Vsi z Šampione iz Doba!