U15: NAŠI STAREJŠI DEČKI V NOVO SEZONO VSTOPAJO Z NOVIM TRENERJEM – ODSLEJ JIH VODI ROBERT NAJDENOV!

Naša nogometna selekcija #u15 NK Roltek DOB v sezono 2021/22 1.lige Mnz Ljubljana vstopa s spremembo na trenerskem položaju, saj jo po novem vodi Robert Najdenov, pri tem pa mu bo pomagal Aleš Breznik. Dosedanji trener Žan Cerar, po novem tudi član svetovalne komisije Nogometna zveza Slovenije “Nogomet za vse”, še naprej seveda nadaljuje svoje delo pri članski ekipi, kjer je pomočnik glavnega trenerja Jerneja Javornika, koordinira pa tudi delo mladinskega pogona MNŠ NK Roltek Dob ter NŠ Dob Domžale.
40-letni Robert Najdenov, sicer “otrok Olimpije”, je svojo nogometno pot pričel v Ljubljani, nato pa nadaljeval v NK Domžale.
 Robert Najdenov, trener u15 NK Roltek Dob
Robert Dobljanom ni popoln neznanec, ravno nasprotno, saj so bili v njegovi aktivni članski nogometni karieri številni bivši in pa tudi še sedanji nogometaši in trenerji tudi njegovi soigralci, seveda tu ne bomo izpustili, da je svojo nogometno pot pričel s kapetanom naše članske ekipe NK Roltek DOB, Klemnom Kunstljem in Nedom Miletičem, trenerjem naše kadetske ekipe #u17 NK Roltek NK Roltek DOB.
Kot nogometaš je Rober Najdenov “branil barve” številnih klubov, najprej NK Olimpija Ljubljana, nato pa še Viator & vektor Ljubljana, Nogometna šola MURA, Nogometna šola Bela krajina, NK Triglav Kranj, preizkusil pa se je tudi na tujem in sicer na Švedskem in v Švici.
Trenerske izkušnje si je doslej nabiral pri NK Triglav Kranj in pri naših sosednih NK Vir – Uradna Stran.
Roberta smo prosili tudi za prvo izjavo in jo seveda tudi dobili:
“Prevzel sem odlično pripravljeno in kvalitetno ekipo. Fantje redno hodijo na treninge, kar je odraz dobrega dela v preteklosti. Veselim se prihajajoče sezone. Na mestu je seveda vabilo na naše nogometne tekme”, na koncu še doda simpatični Robert.
Mi pa na koncu le še dodajamo: “Dobrodošel v Dobu pri Domžalah, Dobrodošel V NK Roltek DOB!
??Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob