U15: NAŠI STAREJŠI DEČKI Z ZMAGO ZAKLJUČILI JESENSKI DEL PRVENSTVA!

 
Nogometna selekcija u15 NK Roltek DOB, ki že dve leti zapored nastopa v 1.Ligi Medobčinska nogomentna zveza Ljubljana in jo tudi v letošnji sezono zelo uspešno vodi trener Žan Cerar(sicer tudi pomočnik trenerja Toševskega v naši članski ekipi), v je v zadnji tekmi letošnje jeseni vknjižila novo zmago.
Po jesenskem delu prvenstva so naši Starejši dečki na odličnem 3.mestu, v svojo bilanco pa so vknjižili 8 zmag in 3 poraze. Za vodilnim Slovanom zaostajajo 7 točk.
Sezona selekcije U15 se je pričela ob koncu meseca julija, nogometaši pa med počitnicami trenirajo štirikrat tedensko po dva treninga na dan. S pričetkom šolskega leta se iz programa odstranijo dopoldanski termin in preostanek sezone trenirajo štirikrat tedensko po 90 minut.
V zimskem času od decembra pa vse tja to sredine januarja, nogometaši dvakrat tedensko trenirajo v telovadnici osnovne šole Dob. Poleg tega imajo en termin v Fitnes Ložar in Javor bar, kjer trenirajo pod budnim očesom njihovega kondicijskega trenerja, en trening pa opravijo na veliki umetni travi v Domžalah.
Zaradi dobrega predznanja igralcev selekcija U15 daje ogromno poudarka na kvaliteto igre tako v obrambi in v napadu. Glavni namen selekcije je lepa, gledljiva igra. Poleg tega je želja trenerja, da igralce navaja na vsa možna igralna mesta zgolj zaradi razumevanje nogometne igre.
Cilji za selekcijo U15 :
-Privaditi na tehnične in taktične zamisli trenerja tako v obrambi in v napadu
-Poudarek je na kreativni igri
-Vzgoja mladih fantov in dodobra razumevanje pravil FAIR PLAY
Izpostaviti moramo tudi odlično sodelovanje z Zavod za šport in rekreacijo Domžale ter od letošnjega decembra dalje tudi z NLB, KI PREKO PROJEKTA #NLB ŠPORT MLADIH SKUPAJ KREPIMO DRUŽBENO OGOVORNO POBUDO, DA ŠIROM SLOVENIJE SPODBUJAMO MLADE ŠPORTNIKE.
 
VsiZaŠAMPIONEizDoba!
#StarejšiDečki #U15
Trojane, gostišče s tradicijo Roltek NLB NLB Vita, življenjska zavarovalnica #NLBpodpira #SkupajMočnejši
Nogometna zveza Slovenije