U17 in U19: PODMLADEK “MODRIH” IZ DOBA ZANIMIVO SEZONO ZAKLJUČIL NA SOLIDNEM 5.MESTU!

Naša nogometni selekciji #U17 in #U19, ki nastopata v #2SKL-zahod in #2SML-zahod, sta v zadnjem krogu gostovali pri ND Gorica, sicer vodilni ekipi na skupni lestvici 2. SLOVENSKE KADETSKE IN MLADINSKE LIGE-zahod in v obeh tekmah priznali premoč gostiteljev.

#Kadeti so kljub solidni igri domači ekipi čestitali za zmago z 2 : 0, med strelce pa sta se pri Goričanih vpisala Luka Majič in Luka Mutavčič.

#Mladinci obeh ekip so postregli še z bolj zanimivim srečanjem, saj so gledalci videli kar šest golov. Res da so domači na začetku povedli že s 3 : 0, a se Dobljani niso kar predali in z odločno igro rezultat že znižali na 3 : 2, med strelce pa sta se vpisala Nejc Lun in Kristjan Latinčič.

A to je bilo žal premalo za končni uspeh, za nameček pa so Goričani dosegli še četrti kol in potrdili zmago s 4 : 2, med strelce pa so se pri domači ekipi vpisali Nejc Bavdaž, Festim Kukaj , Kris Ivančič in v izdihljaju tekme še Nigerijec Samuel Ebuka Obi.

Kljub porazu obema našima ekipama

čestitke za srčno borbo do zadnjega sodnikovega piska, ND Gorica pa za osvojen naslov prvaka v #2SKL/ #2SML.

Prav tako pa seveda čestitka našim nogometašem in obema strokovnima štaboma, tako pri kadetih(Nedo Miletič, Aleksandar Vasilič), kakor pri mladincih(Primož Jeršin) za solidno odigrano sezono, ki je seveda vse prej, kot lahka, saj so za našim podmladkom številne zahtevne in pa tudi zanimive tekme, kjer pa so se vedno izkazali, tako doma, kakor na tujem.

Kot smo že uvodu zapisali, so Dobljani na skupni prvenstveni lestvici osvojili 5.mesto ter vknjižili 20 zmag, 11 remijev in 14 porazov ter osvojili 70 točk, vsaka od ekip pa je odigrala po 22 tekem.

Če se še malce “poigramo” s statistiko, je največ golov pri kadetih za Dobljane dosegel Uroš Stojnič(9), sledita pa mu Benjamin Krivič(4) in Miha Piškur(4) nato pa še Lan Lamut(2), Vid Strnad(2), Aljaž Jančar(1), Belmin Kočan(1), Damir Gromilič(1) in Jan Kobav(1).

Pri dobskih mladincih je največ golov dosegel Val Kmetič(10), sledijo pa mu Almin Tatarevič(8), Haris Bičakčič(7), Gregor Piškur(5), Jure Kepic(4), Martin Magister(4), Maks Pogačar(3), Matija Klun(3), Kristjan Latinčič(2), Nik Veršnjak(2), Martin Jankovič(2), Aaron Arne Andoljšek(2), Nejc Lun(1), Nik Podkrajšek(1) in Žiga Vrhovnik(1).

Letošnja tekmovalna sezona je tako sklenjena, zato je na mestu zahvala vsem, ki ste k uspešno izvedeni sezoni obeh ekip sodelovali in pomagali, posebna zahvala pa seveda našim sponzorjem, Gostinsko Podjetje Trojane – Trojanski KrofiTrojane, gostišče s tradicijo in Roltek d.o.o, Dob pri Domžalah ter Občina Domžale in Krajevna skupnost Dob pri Domžalah.

Skupaj smo najboljši!

#VsiZaŠampioneizDoba!

#2SKL#2SMLNogometna zveza Slovenije