U17 in u19: ZAČETEK SPOMLADANSKEGA DELA PRVENSTVA TUDI ZA KADETE IN MLADINCE – ZA UVOD V SPOMLAD OBE EKIPI SKUPAJ V BILJAH DO TOČKE!

Naši nogometni selekciji u17 in 19 NK Roltek DOB sta v uvodnem kolu spomladanskega dela prvenstva v 2.SKL in 2.SML-zahod, gostovali pri ND Bilje in za skupno lestvico osvojili “le” točko.
Kadeti, ki jih vodi trener Nedo Miletič, so v Biljah remizirali 1:1, gol za Dobljane pa je dosegel Nejc Lun. Pri domačinih je že v 1.polčasu gol dosegel Nejc Bavdaž.
17.krog 2.SKL-zahod:
ND BILJE : NK ROLTEK DOB 1:1
Bavdaž (31′) ; Lun (52′)
Sodniki: Kavčič Andraž (glavni sodnik),
Leban Patrik (1. pomočnik),
Kurinčič Marko (2. pomočnik)
Delegat #NZS: Stepančič Zdenko
Št. gledalcev: 60
______________________________________________
 
Mladinci, ki jih vodi trener Bojan Komatovič, so imeli na uvodni tekmi spomladi manj uspeha, saj niso uspeli zatresti mreže domačinov, medtem, ko so se mladinci iz Bilj kar trikrat veselili doseženega gola, saj so v polno pri gostiteljih zadeli Tine Kočevar, Manuel Rebek in Miha Sirk in tekma se je končala 3:0.
 
17.krog 2.SML-zahod
ND BILJE : NK ROLTEK DOB 3:0
Kočevar (12′), Rebek (58′), Sirk (69′)
Sodniki: Kurinčič Marko (glavni sodnik),
Leban Patrik (1. pomočnik),
Kavčič Andraž (2. pomočnik)
Delegat #NZS: Stepančič Zdenko
Št. gledalcev: 70
______________________________________________
 
Kljub osvojitvi le točke za skupno lestvico 2.SKL in 2.SML-zahod, obema ekipama za srčno borbo na vedno zahtevnem gostovanju v Biljah.
 
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!
Foto: Facebook ND Bilje/Press NK Roltek Dob
 
#kadeti, #mladinci #u17 #u19 #2SKL #2SML Nogometna zveza Slovenije Trojane, gostišče s tradicijo Roltek NLB NLB Vita, življenjska zavarovalnica Domžalsko-kamniške Novice domžalec.si Portal-os.si