U17: KADETI ZA UVOD V PRVENSTVO Z ZANESLJIVIH 4:1 UGNALI ŠOBEC LESCE, TRENERJU NEDU MILETIČU SE JE V VLOGI POMOČNIKA PRIDRUŽIL NAŠ NEKDANJI NOGOMETAŠ ALEKSANDAR VASILIČ! DOBRODOŠEL DOMA, ACO!

Naša kadetska ekipa NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Nedo Miletić, po novem pa mu pri tem pomaga njegov pomočnik Aleksandar Vasilić, je danes v 1.krogu 2.SKL-zahod doma gostila ekipo kadetov iz NK Šobec Lesce in jo ugnala z visokih 4:1.
Gostje so sicer prvi povedli in tudi imeli več od igre, a le v prvi polovici 1.polčasa, ko je za vodstvo gol dosegel Suvad Muratovič.
Sledil je pritisk Dobljanov in po natančni podaji iz kota je z glavo za izenačenje v žogo v mrežo gostov pospravil Martin Jankovič.
V drugem polčasu je gostom iz Lesc zmanjkalo moči in Dobljani so izkoristili kondicijsko premoč ter mrežo Gorenjcev zatresli še 3 krat. Dvakrat se je med strelce vpisal Jan Kobav, enkrat pa Jure Kepic, Dobljani pa so se lahko z okrepljenim trenerskim štabom po zadnjem sodnikovem pisku razveselili visoke zmage!
Čestitke našim kadetom in zmagovalnemu trenerskemu dvojcu za popoln točkovni izkupiček in zmago!
Kot smo že povedali uvodoma, se je trenerju Nedu Miletiču pri ekipi kadetov pridružil naš nekdanji nogometaš, sedaj pa trener Aleksandar Vasilić, ki pa ni v našem klubu le pomočnik trenerja Miletiča, pač pa bo odslej vodil tudi ekipo #u9 NŠ Dob-Domžale, zato še enkrat, dobrodošel doma, trener Aco!
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!
____________________________________________

1.KROG 1.SKL-zahod
NK ROLTEK DOB : NK ŠOBEC LESCE 4 : 1 (1 : 1) FT
Jankovič (37′), Kobav (65′, 79′), Kepic (67′) ; Muratovič (13′)

Sodniki: Podboršek Blaž (glavni sodnik),
Cerar Simon (1. pomočnik)
Andrejka Jure (2. pomočnik)
Delegat #NZS: Narobe Jakob
___________________________________________

V 2.krogu bodo naši kadeti gostovali pri NK Krka. Tekma bo prihodnjo nedeljo, 6.septembra ob 16.uri, na stadionu Portoval v Novem mestu.

??G.H., Press NK Roltek Dob

Trojane, gostišče s tradicijo
Roltek NLB – Nova Ljubljanska banka
#nlbpodpira #športmladih
Nogometna zveza Slovenije
#2SKL #KADETI