U17/ U19: DOBSKI KADETI IN MLADINCI DOMA KRANJSKIM “ORLOM PRISTRIGLI PERUTI” TER SKOČILI NA VRH LESTVICE!

Kadeti in mladinci NK Roltek DOB so v 3.krogu 2.SKL in 2.SML-zahod doma gostili vrstnike iz NK Triglav Kranj ter v obeh dvobojih vknjižili zanesljivi zmagi!
Kadeti so kar petkrat zatresli mrežo mladih “Orlov”, med strelce pa so se vpisali Gal Zore, Aleksander Djuranovič, Žan Vidergar in Kristijan Čosič, ki je zadal dvakrat. Pri Krajnčanih sta gola dosegla Tim Istenič in Bor Bergant.


Mladinci so dobsko mrežo ohranili nedotaknjeno, so pa Dobljani gostujočo zatresli dvakrat in sicer sta se med strelce vpisala Klemen Švelc in Aaron Arne Andoljšek, en gol pa je Dobljanom prispeval
“kranjski nesrečnik” Marko Jovanovič, le-temu so namreč pripisali avtogol.
Zagotovo pa smo se zmag s 5 : 2 pri kadetih in s 3 : 0 pri mladincih še bolj navdušujoče razveselili v domačem taboru, saj sta ekipi po 3 prvenstvenih krogih zasedli vrh lestvice!


Čestitke našim kadetom in mladincem ter obema strokovnima štaboma za zmagi in popoln točkovni izplen ter skok na vrh lestvice 2.SKL in 2.SML!

3.KROG #2SKL-zahod
NK ROLTEK DOB : NK TRIGLAV KRANJ 5 : 2 FT

⚽️ Zore Gal(2′), ⚽️⚽️ Čosič Kristijan(32′,52′),⚽️ Djuranovič Aleksander(37′), ⚽️ Vidergar Žan(40′) ; ⚽️Istenič Tim(51′), ⚽️ Bergant Bor(79′)
———————–
3.KROG #2SML-zahod
NK ROLTEK DOB : NK TRIGLAV KRANJ 3 : 0 FT

⚽️ Švelc Klemen(32′), ⚽️ Andoljšek Aaron Arne (39′) ;
⚽️ Jovanovič Marko(42′-ag).

V prihodnjem krogu bodo Dobljani gostovali v Šenčurju pri tamkajšnjima ekipama kadetov in mladincev #NDŠenčur.
Tekmi sta na nogometnem sporedu v Športnem parku Šenčur že to sredo, 31.8.2022 ob 10.30 uri /12.45 uri.

#VsiZaŠampioneizDoba!