u19: MLADINCI “BRICEM” ODDALI VSE 3 TOČKE. KOS, BEČIČ, ZUPAN, FUNTEK, JERIN, VELIČ, JANČIGAJ IN KOLAR ŠE PRED-ZADNJIČ OBLEKLI MLADINSKI DRES!

u19: MLADINCI “BRICEM” ODDALI VSE 3 TOČKE.  KOS, BEČIČ, ZUPAN, FUNTEK, JERIN, VELIČ, JANČIGAJ IN KOLAR ŠE PRED-ZADNJIČ OBLEKLI MLADINSKI DRES!
Naša  mladinska nogometna selekcija u19 NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Bojan Komatović, je danes, v Športnem parku Dob pri Domžalah, gostila mladinsko ekipo NK Brda in ji morala čestitati za zmago z 0:3. Za goste sta v 1.polčasu gole dosegla Gašper Simčič Zuljan in Patrik Cej ter v 2.polčasu Jure Bužinel.
Kljub porazu Čestitke “Modrim” mladincem in trenerju Bojanu za srčno borbo. Na ligaški lestvici krog pred koncem prvenstva zasedajo odlično 4.mesto.
Pred zadnjo domačo tekmo v letošnji sezoni 2.SML-zahod, je na glavnem igrišču potekala tudi manjša slovesnost, kateri je bila namenjena seveda precejšnja pozornost.
Od mladinskih vrst se po koncu sezone v 2.SML-zahod namreč poslavlja kar 8 nogometašev naše u19 selekcije, ki bodo v prihodnji sezoni nadaljevali svojo nogometno kariero v eni izmed naših članskih ekip.
MARK KOS, DINO BEČIČ, JURE ZUPAN, MATIC FUNTEK, TRISTAN JERIN, EMIR VELIČ, ERIK JANČIGAJ IN KLEMEN KOLAR, so imena, ki si jih velja zapomniti. Našim mladim upom sta se za njihov dosedanji doprinos mladinskemu nogometu v Dobu zahvalila njihov trener Bojan Komatović in Marjan Cerar, direktor kluba ter predsednik mladinskih in otroških selekcij NK Roltek DOB. Zahvali in pohvali so bučno zaploskali s tribune tudi gledalci, starši nogometašev in navijači-ce navijaške skupine “Trdi Hrasti”.
V zadnjem, 27.krogu 2.SML-zahod bodo naši mladinci gostovali pri ND Primorje Ajdovščina in sicer prihodnjo nedeljo, 27.maja 2018 ob 18.uri.
#VsiZaŠAMPIONEizDoba!
___________________________________
2.SML-ZAHOD
26.krog
#u19 NK Roltek DOB : #u19 NK Brda 0:3(0:2)FT
Gašper Simčič Zuljan(12′), Patrik Cej (30′), Jure Bužinel (50′)
Sodniki: Leban Erik (glavni sodnik),
Ozebek Matej (1. pomočnik),
Velikonja Ivan (2. pomočnik)
Delegat: Sedić Suvad
Št. gledalcev: 80
___________________________________
FOTO: G.H., NK Roltek Dob
#MLADINCI #2SML Medobčinska nogomentna zveza Ljubljana MNZ Koper
Nogometna zveza Slovenije
Trojane, gostišče s tradicijo
Roltek #Slovenija #ELTEKOMAspDobPriDomžalah

 

MARK KOS
DINO BEČIČ
JURE ZUPAN
MATIC FUNTEK
TRISTAN JERIN
EMIR VELIČ
ERIK JANČIGAJ
KLEMEN KOLAR