U19 / U17 / U15: DOBSKI MLADINCI DOMA V IZJEMNI PREDSTAVI S 4 : 2 UGNALI ŠENČUR, KADETI IN STAREJŠI DEČKI PRIMORJU “ODDALI” VSEH 6 TOČK!

Mladinci U19 NK Roltek DOB so v 20.krogu 2.SML-zahod doma gostili NK Šenčur in ekipo, ki na prvenstveni lestvici trenutno zaseda 3.mesto, ugnali s 4 : 2!

Pri Dobljanih, ki so zavoljo današnje zmage, skočili na trenutno 5.mesto in za današnjim tekmecem zaostajajo 5 točk, so se med strelce vpisali Klemen Švelc, ki je zadel dvakrat, ter Gal Javorič in Jakob Gril, le-ta je sicer tudi prvi načel mrežo gostov, pri katerih pa sta se med strelce vpisala Bor Repič in Brin Koren.

Kadeti U17 NK Roltek DOB in Starejši dečki U15 NK Roltek DOB, ki od letošnje sezone nabirajo točke za skupno lestvico 2.SKL-zahod in 2.Liga U15-zahod, so v 20.krogu gostovali pri ND Primorje Ajdovščina, kjer pa s točkovnim izkupičkom niso zadovoljni, saj so kadeti domačinom morali čestitati za zmago z 2 : 1, starejši dečki pa prav tako za zmago s 5 : 0! Edini gol proti Ajdovcem, je za dobske kadete dosegel Lan Uršič.

Na združeni lestvici- 2.SKL ZAHOD & 2.U15 ZAHOD 23/24 Dobljani zasedajo 4.mesto!

Čestitke dobskim mladincem za zmago, vsem trem ekipam pa tudi za srčno borbo skozi vso sezono!

Vsi za Šampione iz Doba!