u8: NAŠI NAJMLAJŠI “MODRI” JUNAKI USPEŠNO ZAKLJUČILI SEZONO – TRENERJU ALEŠU BREZNIKU SO NOGOMETAŠI IN NJIHOVI STARŠI PODARILI DRES NJEGOVEGA LIVERPOOLA!

Naša najmlajša selekcija #u8 NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Aleš Breznik, je uspešno zaključila sezono, ki je bila izredno zanimiva, polna zabave, novih poznanstev ter seveda nogometnih užitkov, to, da naši otroci uživajo v nogometu, pa je seveda najpomembnejše, saj prav v tej selekciji naredijo prve nogometne korake, ki jih potem nadaljujejo v višjih selekcijah. Tako je izjemnega pomena odlično sodelovanje med selekcijami samimi, kar so z odliko opravili naši trenerji, otroških selekcij, še posebej oba trenerja pri najmlajših, Aleš Breznik(u8) in Rado Rihtar(u9).
Trener Aleš Breznik se je ob zaključku sezone seveda iz srca zahvalil za čudovito darilo-dres “Redsov” iz Liverpoola, katerega strasten navijač je seveda ter izpostavil odlično sodelovanje med starši in klubom, saj se brez njih nogometaši seveda ne bi mogli udeležiti številnih turnirjev, tako doma, kakor tudi po Sloveniji.
Na mestu je seveda tudi zahvala sponzorjem, generalnemu sponzorju Trojane, gostišče s tradicijo, glavnemu sponzorju Roltek d.o.ol., Tomažu Brezniku(TB s.p.-servis ogrevalnih naprav, Vir pri Domžalah), ki je poskrbel za nove drese selekcij u8 in u9 NK Roltek Dob ter NLB – Nova Ljubljanska banka, s katero naš klub v letošnji sezoni sodeluje v sklopu projekta NLB PODPIRA-ŠPORT MLADIH-PROMOCIJA NOGOMETA.
Čestitki nogometašem selekcij u8 in u9 ter trenerju Alešu in Radotu za izjemno sezono!
#VsiZaŠAMPIONčkEizDoba!
📸: G.H., Press NK Roltek Dob
#Cicibani #u8 #u9 Medobčinska nogomentna zveza Ljubljana
Nogometna zveza Slovenije
Trojane, gostišče s tradicijo Roltek NLB – Nova Ljubljanska banka#nlbpodpira #športmladih