u8: NAŠI NAJMLAJŠI TUDI LETOS USPEŠNO NASTOPILI NA TURNIRJU “SEAT CUP”, TOKRAT POD “TAKTIRKO” ALEŠA BREZNIKA IN V NOVIH DRESIH!

Ribič Pepe, Čuki, otroška športna animacija, ustvarjalne delavnice, tekmovanje z vrtavkami, tarče in spretnostni poligon, skakalni grad in testne vožnje z vozili Seat(Avto Cerar) ter seveda nogometni turnir za pokal “Seat CUP”. Vse to in še več, se je dogajalo na Seatovem spomladanskem živ žavu v Športnem parku Radomlje, ki vsako leto poteka v organizaciji naših nogometnih sosedov NK Radomlje.
Seveda so se tega veselega in odlično organiziranega dogodka udeležili tudi naš najmlajši nogometaši selekcije
u8 NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Aleš Breznik ter uspešno nastopili na nogometnem turnirju “Seat CuUP”, na katerem so s ponosom predstavili javnosti svoje nove drese, za katere se seveda zahvaljujemo našemu sponzorju Tomažu Brezniku, direktorju in lastniku podjetja MONTAŽA IN SERVIS OGREVALNIH NAPRAV IN ELEKTROINŠTALACIJ DOMŽALE.
 
Čestitke naši “Modrim” levčkom in trenerju Alešu za uspešne nastope na turnirju, gostiteljem pa za odlično organizacijo celotnega dogodka.
 
 
#Cicibani #PozdravPomladi #Turnir #u8
Trojane, gostišče s tradicijo Roltek Domžalsko-kamniške Novice domžalec.si Portal-os.si
BREZNIK TOMAŽ s.p. MONTAŽA IN SERVIS OGREVALNIH NAPRAV IN ELEKTROINŠTALACIJ 1230 DOMŽALE. +386 (1) 721 45 49 +386 (41) 668 309 .