u8: SUPER PREDSTAVE NAŠIH NAJMLAŠIH NA DOMAČEM TURNIRJU!

Naša najmlajša nogometna selekcija u8 NK Roltek Dob, ki jo vodi trener Rado Rihtar, je v Športnem parku Dob pri Domžalah gostila 3.ligaški turnir Cicibani -u8, skupina 6, na katerem so naše ekipe sodelovale še ekipe NK Arne Tabor 69, NK Labys MENGO 28 š in NK Litija.

Mali junaki prav vseh sodelujočih ekip, so na nogometni zelenici dokazali, da imajo veliko željo po igranju nogometa in uživajo v sami nogometni igri. Ob vzpodbujanju trenerjev in staršev so nogometaši prikazali lepo nogometno predstavo ter se z velikim navdušenjem veselili vsakega doseženega gola.

Prvič je za ekipo u8 NK Roltek Dob zaigral tudi mali junak Lovro Smolnikar, ki je bil nad turnirjem izredno navdušen in se v ekipi Dobljanov super počuti. Naš “klubski novinar” je z simpatičnim Lovrom spregovoril tudi nekaj besed o tem, kdo ga je navdušil za nogomet in pa tudi o tem, kdo bo zmagal v finalu Lige prvakov, Lovro pa je v svoji prvi izjavi za javnost povedal sledeče: “Moj vzornik je moj oči Simon, saj nogomet tudi sam igra. Prav on me je tudi navdušil za nogomet. V finalu pa bo zmagal moj najljubši klub, Real Madrid”,4:2, pove Lovro, za katerega je sicer najboljši nogometaš seveda Christiano Ronaldo. “Pa tudi moj oči je najboljši”,na koncu še doda Lovro.

Mi se s tem seveda absolutno strinjamo, saj je Simon Smolnikar danes še vedno zelo aktiven v nogometu, nekoč  sicer, kot odličen nogometaš naše članske A ekipe NK Roltek Dob, danes pa, kot trener  mlajših selekcij(u11, u15) in član veteranske ekipe NK Roltek Dob.

Naši nogometaši in njihovi starši so torej nepogrešljivi del našega nogometnega kluba, zato v  NK Roltek Dob želimo, da se pri nas počutijo odlično, njihovo participacijo v klubu pa sprejemamo z navdušenjem.

Čestitke našim “modrim levčkom” in trenerju Radotu za odlično izpeljan turnir, Lovru pa za njegov 1.nastop v dresu NK Roltek Dob.

Vsi Za ŠAMPIONčkE iz Doba!

FOTO: G.H., Press NK Roltek Dob

Svojo prvo tekmo v dresu NK ROLTEK DOB je odigral na tem turnirju tudi LOVRO SMOLNIKAR