V 3.ZAPOREDNI ZMAGI DOBLJANI S 5:0 ODPRAVILI “BRICE”!

Naša članska ekipa NK Roltek Dob je v 7.krogu 2.SNL doma gostila NK Brda in “Brice” ugnala z visokih in zanesljivih 5:0!

Dobljani so hitro nakazali, kdo je v tem dvoboju favorit, pa čeprav so imeli v preteklosti z nogometaši iz Goriških brd precej dela, kljub temu pa je “Bricem” Dobljane uspelo doslej premagati le 1 krat in sicer 11.aprila 2018 v Vipolžah. Na preostalih srečanjih so 4 krat zmagali Dobljani, 5 krat pa sta se ekipi razšli brez zmagovalca. V Športnem parku Dob pri Domžalah Dobljani doslej še niso klonili, saj so vknjižili 4 zmage in 3 remije.

In tudi sredina tekma je bila po vzorcu zmagovalne statistike Dobljanov, mreža gostov pa se je zatresla že v 12.minuti tekme, ko je gol za vodstvo z 1:0 dosegel Denis Petrovič, ki pa se ni zaustavil le pri enem doseženem golu, saj je dobrih 10.minut kasneje utrdil vodstvo Dobljanov s povišanjem prednosti na 2:0. V letošnji sezoni 2.SNL je izjemni Petrovič dosegel že 5 golov!

 

Le dve minuti kasneje se je med strelce vpisal tudi Albert Račič, ki je gol za vodstvo s 3:0 dosegel v 26.minuti tekme. To je bil tudi rezultat polčasa.

V nadaljevanju pa so “Modri” iz Doba še “pritisnili na plin” in v 59.minuti pritisk na gostujočo obrambo “kronali” z golom za vodstvo s 4:0, med strelce pa se vpisal Domen Jugovar.

V zaključku tekme so strelsko odlično razpoloženi Dobljani postavili še “piko na i” na srečanju z “Brici”, saj je v 86.minuti glavni sodnik Roman Glažar po prekršku v 16-m prostoru, pokazal na belo točko, strel z 11-m pa je seveda uspešno realiziral domači kapetan Klemen Kunstelj in postavil končni rezultat tekme 5:0.

Dobljani so tako vknjižili 3.zaporedno zmago, na prvenstveni lestvici 2.SNL pa trenutno zasedajo odlično 4.mesto, za vodilnimi Radomljami pa zaostajajo “le” 3 točke!

Domači strateg Simon Sešlar je na tekmi opravil vse 3 menjave, v igro pa so v 2.polčasu vstopili Denis Tubič, Klemen Kunstelj in Simon Gregorin.

Čestitke našim nogometašem in strokovnemu štabu za visoko in zanesljivo zmago!

#VsiZaŠAMPIONEizDoba!

7.KROG II.SNL:

NK Roltek DOB : NK Brda 5 : 0 (3 : 0) FT
Petrovič(12′, 24′), Račič(26′), Jugovar(59′), Kunstelj(86′-11m)

Sodniki: Glažar Roman (glavni sodnik)

Šprah Robert (1. pomočnik)

Bezjak Boštjan (2. pomočnik)

Delegat NZS: Hafner Marko