V KRŠKEM S 3:2 ZMAGA DOMAČIH, ZA DOBLJANE V POLNO LEVEC IN ŠIPEK!

Naša članska ekipa NK Roltek Dob je v 2.krogu II. SNL gostovala v Krškem pri NK Krško 1922 in morala čestitati domačinom za tesno zmago s 3:2.

Dobljani so sicer pričeli izjemno, saj so povedli že v 7.minuti tekme, ko je po lepi podaji v prostor žogo prejel Nejc Levec in matiral domačega vratarja Kramerja. Krčani so uspeli rezultat izenačiti še pred polčasom, za remi ob premoru in 1:1 pa je poskrbel Luka Radič.

V 2.polčasu je sodnik Marko Podgoršek v 75.minuti pokazal na prvo najstrožjo kazen za domače, ki jo je uspešno realiziral Ivan Pranjič. Krčani so nato po vodstvu in z igralcem manj, saj je bil zaradi drugega rumenega kartona izključen v 47.minuti izključen strelec prvega gola za Krško, Luka Radič, uspeli vodstvo še povišati na 3:1, za to pa je poskrbel Matic Mrvič.

Dobljani so se uspeli rezultatsko približati Krčanom šele v 92.minuti tekme, ko je glavni sodnik Podgoršek spet pokazal na belo točko in za “Modre” iz Doba je strel z 11-m uspešno realiziral Kristijan Šipek ter postavil končni rezultat srečanja 3:2.

Dobljani so v zadnjih izdihljajih tekme sicer še imeli eno priložnost za morebitno izenačenje po imenitni podaji iz kota, a je žal ostalo le pri priložnosti.

Sodniški trojček je sicer imel na tekmi precej dela, saj je sodnik Podgoršek pokazal kar 7 rumenih in 2 rdeča kartona. Krčani so prejeli 5 rumenih in 2 rdeča, Dobljani pa 2 rumena, prejela sta jih Kristijan Šipek in kapetan Klemen Kunstelj.

Kljub porazu čestitke za srčno borbo do zadnjega sodnikovega piska!
Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba!

2.krog 2. SNL:
NK Krško : NK Roltek DOB 3 : 2(1 : 1)FT
Radič(42′), Pranjič(75′-11m) Mrvič(88′), Levec(7′), Šipek(92-11m’)

Sodniki: Podgoršek Marko (glavni sodnik)

Šprah Robert (1. pomočnik)

Bezjak Boštjan (2. pomočnik)

Delegat NZS: Mužar Miroslav

POSTAVI EKIP

 Kristijan Šipek

📝📸 G. H., Press NK Roltek Dob