Veržejci dovolili “Modrim” le točko

Članska A ekipa NK Roltek Dob je doma gostila Veržej in remizirala z 0:0.

Minulo gostovanje Prlekov v Športnem parku Dob pri Domžalah ni prineslo zmagovalca.
19. krog 2. SNL je sicer ponujal priložnost, da bi se “Modri” iz Doba vodilni ekipi NK Triglav Kranj približajo na 6 točk zaostanka, saj je bila v tem krogu prosta, a temu ni bilo tako. Nogometaši NK Farmtech Veržej so se, kot že velikokrat izkazali za zelo trdega nasprotnika in niso dopustili veselja domače ekipe.

Varovanci trenerja Damijana Romiha so sicer poizkušali in si v 1. polčasu priigrali nekaj priložnosti a le-teh niso izkoristili.

Drugi polčas sta ekipi nadaljevali brez dveh nogometašev. Zaradi drugega prejetega kartona in posledično rdečega sta morala predčasno “pod prho” kapetan Klemen Kunstelj pri domačih in Dejan Vokič pri gostih.

V taboru gostov, ki jih vodi Marko Lešnik so bolj ali manj poizkušali s proti napadi, ko so se vselej izkazali, kot nevarni, so pa s točko proti drugo uvrščeni ekipi lige zagotovo zadovoljni, saj trenutno zasedajo predzadnje mesto na prvenstveni lestvici.

Borbeni Verženci so tako “odščipnili” točki Dobljanom, osvojena točka pa jim bo bržkone bolj koristila v boju za obstanek v ligi.

Ekipi sta sicer med seboj odigrali 12 uradnih tekem, Dobljani so na na svoj račun vknjižili 6 zmag, Prleki pa le 2, brez zmagovalca pa sta se ekipi razšli na 4 tekmah. Najvišja zmaga je na strani Dobljanov in sicer izpred dveh let, 4. aprila 2015, ko so doma kar s 5:0 ugnali Veržej.

Čestitke nogometašem za srčno borbo na nogometni zelenici.

19.krog II.SNL:
NK Roltek DOB : NK Veržej 0:0(FT)

Tekmo je sodil Slavko Vinčič.

Foto: A.J. Nk Roltek Dob

Galerija: 19.krog

 

V 20. krogu II. SNL Dobljani odhajajo na zahtevno gostovanje v Kranj, kjer se pomerili z tamkajšnjim NK Zarica Kranj in sicer v Nedeljo, 9.4.2017 ob 16.30 uri v Športnem parku Zarica.
Vsi za Šampione iz Doba !

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi na klubski uradni spletni strani www.nkdob.si in na naši Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Gregor Horvatič
Stiki z javnostjo Nk Roltek Dob