Veterani: “NAJMODREJŠI” IZ DOBA VIRJANOM ČESTITALI ZA “PRAVLJIČNO” ZMAGO!

Po dolgem premoru so na nogometno sceno in zelenico stopili tudi Veterani NK Dob, ki so se, v “generalki” pred pričetkom Veteranske lige, le-ta se bo pričela v četrtek, 2.seprembra 2021, pomerili z sosedi Virjani in po zadnjem sodnikov pisku čestitali veteranom NK Vir – Uradna Stran za zmago z visokih 7 : 2!
Dobljani so si sicer priigrali nekaj resnih priložnosti, a so jih zavoljo odlično razpoloženega domačega vratarja Žige Bučinela lahko izkoristili le 2 krat. Ne smemo pa, kljub sedmici v mreži, seveda pozabiti pohvaliti vratarja Dobljanov, selektorja Janija Jeraja, ki je na igrišču dal vse od sebe!
Pri Virjanih seveda ni manjkal nepogrešljivi, eden in edini, Primož Marn, ki je med njegovimi najzvestejšimi navijači bolj znan, kot “NeyMarn” in ki si je tudi tokrat sam priigral izjemno priložnost, a je tokrat žoga zletela mimo, “tik ob desni vratnici”.
Razlog za poraz “Najmodrejših” pa bržkone tiči v njihovi “z10kanosti”, saj je v vratih manjkal njihov prvi vratar ” El Kobra”, v napadu Matjaž Gasior“Gas Gas” in Erik Simonič“zaHo”, v vezni liniji pa sta manjkala Marjan Smolnikar“Smolko” in Urban Kavčič“Jaro” in pa tudi dobri pripravljenosti Virjanov, zasluga gre seveda predvsem domačemu strategu Marku Veršnjaku, ki je sicer imel na voljo tudi “dolgo klop”.
Na koncu je seveda sledilo prijateljsko druženje, ekipa “Najmodrejših” iz NK Roltek DOB pa se zahvaljuje Virjanom za pogostitev.
Kot smo že zapisali, se bo Veteranska liga 2021/2022 pričela že ta četrtek, 2.septembra, Veterani NK Dob pa se bodo v 1.krogu v gosteh ob 20.30 na pomerili z Veterani NK Domžale. Tekma bo v Športnem parku Domžale.
Čestitke Dobljanom za srčno borbo, Virjanom pa za zmago!
??G.H., Press NK Dob
Morda je slika naslednjega: 2 osebi, na prostem in drevo
 Morda je slika naslednjega: 1 oseba, ukvarjanje s športom, stati in trava
 Morda je slika naslednjega: ena oseba ali več, osebe igrajo nogomet, ljudje stojijo in trava
Morda je slika naslednjega: 2 osebi, osebe, ki se ukvarjajo s športom, ljudje stojijo in trava
Morda je slika naslednjega: ena oseba ali več, osebe, ki se ukvarjajo s športom, ljudje stojijo in trava
Morda je slika naslednjega: ena oseba ali več, osebe igrajo nogomet, ljudje stojijo in trava
Morda je slika naslednjega: ukvarjanje s športom, stati in trava